Γ’ Εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 0-0 … Τουλάχιστον δεν έχασε

0
480

Έμειναν στο 0-0 Παναργειακός και Πανθηραϊκός και πλέον και οι δυο ομάδες θα ψάξουν την νίκη στον επόμενο αγώνα. Η υπόθεση παραμονή είναι ακόμη ανοικτή.

Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για τον Παναργειακό, από την στιγμή που υποχρεώθηκε από το 33’ να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παναγιώτου.

Γενικά η ομάδα του Άργους δεν ήταν απειλητική μπροστά, ενώ από ένα σημείο και μετά, κυρίως μετά το 75’ έδειξε να ικανοποιείται και με την ισοπαλία, μη ρισκάροντας να δεχθεί γκολ και να έχει έτσι μια ακόμη ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να νικήσει.

Ο Πανθηραϊκός είχε πιο έμπειρη ομάδα, πατούσε καλύτερα και φαινόταν πιο επικίνδυνος επιθετικά. Στο τέλος, έδειξε κι αυτός να βολεύεται με τον ένα πόντο.

Στο 8’ από φάουλ του Καλύβα, ο Αθανασίου απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 10’ αντεπίθεση με τον Ντάμζι, τον πρόλαβε μόλις ο Μάνος.

Στο 14’ φάουλ του Φύτρου απέκρουσε δύσκολα ο Μάνος.

Στο 28’ από φάση διαρκείας και κεφαλιά του Κονταντίνοφ, ο Μάνος έχασε τη μπάλα, αυτή πήγε στο δοκάρι αλλά επέστρεψε στα χέρια του.

Στο 29’ σέντρα του Παιδάκη, σουτ του Καμπιώτη, η μπάλα άουτ.

Στο 33’ ο Παναγιώτου υποχρεώθηκε να σταματήσει αντικανονικά τον Κονταντίνοφ πριν βγει τετατέτ και αποβλήθηκε.

Στο 45’ βολέ του Γκίκα η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 59’ σέντρα-σουτ του Φρεντ η μπάλα λίγο έξω.

Στο 66’ από κόρνερ, ο Κονσταντίνοφ από το σημείο του πέναλτι έπιασε το σουτ, απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Μάνος κι έσωσε την εστία του.

Στο 75’ κεφαλιά του Φρεντ η μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Μάνος-Παναγιώτου, Μεζίνη, Καϊάφας, Διαμαντής- Πούτση, Καλύβας, Παιδάκης (65’ Λιακόπουλος)- Καμπιώτης (85’ Καραμπάς), Φρεντ (90’ Καλογεράκης), Καρβούνης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κ.Σκέντζος): Αθανασίου, Αγοραστός, Ζέλιος (70’ Πολυκρέτης), Μπιρμπίλη, Ντούμος, Γκίκας, Φύτρος, Κεφαλάς (83’ Καμπόσος), Ντάμζι (65’ Περγιάλης), Μάνιας, Κονσταντίνοφ .