ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-0 … και οι δηλώσεις προπονητών

0
686

Η Τριγλία πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ερμή Κιβερίου 1-0, οι δυο ομάδες είναι  στους 21 βαθμούς και ελπίζουν με δυο νίκες στα εναπομείναντα δυο παιγνίδια να πετύχουν τον στόχο της παραμονής, Κάτι όμως εξαιρετικά δύσκολο.

 

 

Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ερμή, ο οποίος πηγαίνει το Σάββατο στον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Διαγόρα Λέσβου. Αυτό το Σάββατο παίζουν επίσης Διαγόρας- Τριγλία.

Το ζήτημα πάντως είναι οτι Ερμής Κιβερίου, Τριγλία και Διαγόρας πρέπει να προλάβουν κάποιον άλλον για να μείνει κάποιος από αυτούς στην κατηγορία!

Το σημερινό παιγνίδι ήταν χωρίς αύριο και για τους δυο, πολύ περισσότερο για τους γηπεδούχους, που όμως φάνηκε ότι το  ήθελαν περισσότερο. Στο 33’ πέτυχαν το μοναδικό γκολ και αυτό έκρινε την αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Ερμής δεν ήταν αυτός που απαιτούσαν οι συνθήκες. Δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση, ήταν φλύαρος , δεν έδωσε μάχες.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Ερμή στο 12’. Ο Μαρίνης είδε εκτός εστίας το Ζωντό και επιχείρησε να περάσει τη μπάλα απο πάνω του.

Στο 28’ σουτ του Βουτσιώτη εξουδετέρωσε ο Παλιγγίνης.

Η Τριγλία προηγήθηκε, στο 33’, με ανάποδο ψαλίδι του Αμντουραχμάνι από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία έριξε όλο το βάρος στο να κρατήσει το υπέρ της γκολ και το κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Στο 50’, ο Καραγκούνης από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

Στο 79’  ο Μαραθωνίτης βρέθηκε από αριστερά σε θέση βολής, το σουτ που επιχείρησε όμως έφυγε διαγώνια άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τριγλία (Ανδρέας Ντερτινής): Ζωντός, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριάς (68’ Ινγκλαντιν), Αμπντουραχμάνι (79’ Μαραθωνίτης), Ντάφλας, Βουτσιώτης (82’ Ζαφειρόπουλος).

Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης- Ζίου, Τσελάνι (81’ Σάκουλης), Χατζόπουλος, Παππάς- Κουτσοδήμος (65’ Χουσελάς), Παπαϊωάννου, Μαρίνης, Καραγκούνης- Μπιτζής (58’ Μουσταφά), Βεζιρτζόγλου.