Γ’ Εθνική: ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγίας Παρασκευής – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-0 … Μόνο ένα 10λεπτο ήταν ανταγωνιστικός ο Παναργειακός

0
608

Με ένα γκολ ανά ημίχρονο ο Διαγόρας Λέσβου νίκησε τον Παναργειακό, ο οποίος πρέπει τώρα να συγκεντρωθεί στα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιγνίδια του με Πανθηραϊκό και Ταμυναϊκό για να  εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα της Λέσβου ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε, παίζοντας με πάθος, απέναντι σε έναν Παναργειακό που είχε προβλήματα, ενώ από την άλλη, δεν απείλησε παρά μόνο με τον Καρβούνη στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιές.

Το 1-0 στο 33’, όταν από κόρνερ του Τσομπανέλλη ο Ρέτζος στο πρώτο δοκάρι τσίμπησε τη μπάλα.

Στο 56’ έγινε και το 2-0 από τον Αχείμαστο, που έκανε την προσπάθεια από αριστερά και την παράλληλη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Μεζίνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Παναργειακός προσπάθησε να μπει καλά και να αιφνιδιάσει, προοδευτικά όμως μετά το 15λεπτο άρχισε να υποχωρεί.  Είχε προβλήματα στα άκρα και γι αυτό άλλαξε τον Καραμπά κι έφερε αριστερό μπακ τον Καϊάφα.

Μετά το γκολ που δέχθηκε δε, δεν κατάφερε να αντιδράσει. Ο Διαγόρας μετά το 1-0 έλεγξε το παιγνίδι χωρίς άγχος και μετά το 2-0 το κλείδωσε οριστικά.

Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντούκιτς.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Λέσβου(Φ. Θανέλλας): Χάϊρο, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Μαλακός, Τζέκα, Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

Παναργειακός (Γ. Κετικίδης): Μάνος- Παναγιώτου, Καραμπάς (25’ Λιακόπουλος), Μεζίνης, Ντούκιτς- Πούτσι, Καϊάφας, Κουρούμα, Παιδάκης –Καμπιώτης, Καρβούνης.