Η αντικειμενικότητα πονάει… μας θέλουν υπόδουλους… δεν θα το πετύχουν – Ονόματα και υπογραφές

0
799

Χθες αναρτήθηκε στο sport.argonafplia.gr ένα κείμενο διαμαρτυρία από φιλάθλους του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου.

Στον πρόλογο της ανάρτησης δημοσιεύτηκε μια παράγραφος στην οποία το sport.argonafplia.gr δήλωνε την άποψη του για το συγκεκριμένο και όλα τα παρόμοια κείμενα. Ανέφερε σχετικά:

Το sport.argonafplia.gr δημοσιεύει την επιστολή εφόσον προέρχεται από φιλάθλους και σύλλογο της ΕΠΣ Αργολίδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί το περιεχόμενο αυτής ή οιασδήποτε άλλης επιστολής. Ως sport.argonafplia.gr δηλώνουμε ότι δεν παρακολουθήσαμε τον αγώνα και συνεπώς δεν μπορούμε να εκφράσουμε δική μας γνώμη. Και εμείς όπως και κάθε άλλος φίλαθλος απλά ακούμε και καταγράφουμε όλα όσα υποστηρίζει η διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΑ, ο διαιτητής και το σωματείο. Όποιος έχει κύριοι αντικειμενικά στοιχεία ας τα καταθέσει. Εμείς θα υπερασπισούμε το δικαίωμα του οιουδήποτε εμπλεκόμενου να εκφραστεί και να καταθέσει την επώνυμη κατάθεση των απόψεων του.

Η δήλωση μας ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν. Κάποιοι ότι είναι υπόκλιση στον κ. Σιδέρη, κάποιοι ότι είναι δικαιολογία για να δημοσιευτεί μια επιστολή προσωπικά του κ. Γκιών, ο οποίος εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και πολλά άλλα καλά ή άσχημα για εμάς σχόλια.

Υπήρξαν μάλιστα και κάποιοι πολύ εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που απείλησαν με μηνύσεις. Ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουμε και δεν υπάρχει κανένα όνομα έκαναν επίκκληση νομικών ευθυνών μας και ότι ήδη η υπόθεση βρίσκεται στη νομική οδό.

Δεν θα πούμε περισσότερα αυτή την στιγμή. Καλούμε όποιον έχει αποδείξεις του τι έγινε στον Πόρο την περασμένη Κυριακή να τις καταθέσει να μάθουμε και εμείς. Οι υπερβολές από την μια ή την άλλη πλευρά μάλλον κακό κάνουν στο Αργολικό ποδόσφαιρο.

Προς το παρόν αγαπητέ Βαγγέλη, σε αυτή την ανάρτηση εσωκλείουμε μερικά από τα ονόματα που έχουμε στην διάθεση μας από αυτούς που υπέγραψαν την παραπάνω επιστολή των φιλάθλων. Αν χρειάζεσαι και άλλα επικοινώνησε μαζί μας.

Τέλος, το αν εσύ έχεις καλές σχέσεις με τον Α.Ο. Πόρου ή σε θεωρούν ανεπιθύμητο στο σωματείο δεν είναι δικό μας θέμα, αλλά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Εμείς απλά καταγράφουμε τα γεγονότα.