ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 0-1 … και με 30 φωτό

0
668

Ο Αργοναύτης είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας (όπως και πέρυσι), νικώντας σήμερα τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με 1-0  στο γήπεδο Κουτσοποδίου.

Έγινε ένα ισορροπημένο παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ενώ ρόλο έπαιξε σίγουρα κι ο αέρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργοναύτης ξεκίνησε κάπως καλύτερα κι αποδείχθηκε πως τον βοήθησε καθοριστικά η είσοδος του Κουριώτη ο οποίος και την αποβολή κέρδισε και γενικά συνέβαλε δίνοντας καλύτερο ρυθμό στην ομάδα του.

Στο 71’ ο Δήμας αποβλήθηκε και έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Στο 75’ η υπεραριθμία έφερε αποτέλεσμα, αφού ο Αργοναύτης βρήκε περισσότερο χώρο και σε προσπάθεια του Νέτζα από αριστερά και γύρισμα στον Δριμούρα, αυτός πέτυχε το 0-1.

Λίγο αργότερα, στο 80’ με γυριστό σουτ ο Δριμούρας έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Κομπόση.

Πέρα από αυτή την νίκη –πρόκριση, ο Αργοναύτης επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα που υπέστη από την Ένωση Λέρνας για το πρωτάθλημα, πριν δυο εβδομάδες.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Λιαγκρής, Ψύχος (78’ Μπαβελής), Καρανάσιος- Σιώτος (80’ Κίρκος), Νανάι (86’ Παιδάκης), Σταυρόπουλος- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Δήμας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Γατσάκος, Μπούκουρης, Κάπλατζης- Ισούφη (55’ Κουριώτης), Τσουρδίνης- Νέτζα (88’ Βασιλειάδης)- Μανέτας, Δριμούρας (87’ Τσάμης), Χαϊμάνης (70’ Βερβενιώτης).

Κύπελλο Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-1 … Και πέρασαν στον τελικό οι Κιώτε