Διευκρινήσεις από Κώστα Γκιών για όσα συνέβησαν στον Πόρο

0
1314

“Εκείνο που ήθελε η ΕΠΣΑ όλο αυτό το διάστημα ήταν να με υποχρεώσει να αποχωρήσω από την ομάδα, επειδή δεν τους ψήφισα. Αρχικά παραιτήθηκα από πρόεδρος, αλλά τώρα πια θα αποχωρήσω από κάθε θέση, κάτι που σημαίνει πως θα διαλυθεί μια υγιής ομάδα που παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο τόσα νέα παιδιά”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο παράγοντας του Ποσειδώνα Πόρου Κώστας Γκιών, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τις Σπέτσες, ο οποίος διακόπηκε στο 60’.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό υποστήριξε τα εξής:

Δεν έγινε καμία εισβολή ατόμων στον αγωνιστικό χώρο. Απλά όταν συγκρούσθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Στάικος και έπεσε στο έδαφος κτυπημένος στο κεφάλι, ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιγνίδι. Τότε από την εξέδρα μπήκε στο γήπεδο ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Πέτρος Στάικος, φωνάζοντας “είναι ο γιός μου, αφήστε να δω τι έχει”. Αμέσως ο παρατηρητής πήγε να τον σταματήσει και τον έπιασε. Ο Π.Στάικος προσπάθησε να του ξεφύγει ζητώντας του να πάει να δει τι έχει το παιδί του. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει πρέπει να τον κτύπησε με τον αγκώνα του, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Αμέσως πήγε και ο ανιψιός του, Τζεφ Στάικος κι εμείς οι υπόλοιποι και τον βγάλαμε έξω- δεν είχε μπει πάνω απο 1 μέτρο μέσα στο γήπεδο. Αυτό έγινε.

Ο διαιτητής αποχώρησε και ζήτησε Αστυνομία για να συνεχίσει. Όταν ήρθε η Αστυνομία, αυτός έκλεισε το φ.α. κι είπε ότι διακόπτει τον αγώνα.
Εγώ ζήτησα από τον παρατηρητή να μου πει αν τον κτύπησε κάποιος, μου είπε όχι, απλά τον έσπρωξε ο Πέτρος Στάικος. Μάλιστα ζήτησα να τον εξετάσει γιατρός κι αν έχει την παραμικρή αμιχή να τιμωρηθούμε. Μου αρνήθηκαν…

Σίγουρα δεν είναι σωστό αυτό που έγινε, αλλά κι εγώ αν έβλεπα τον γιό μου πεσμένο στο έδαφος κτυπημένο στο κεφάλι, θα πήγαινα να δω.
Θέλω να πω τέλος, ότι από την αρχή της χρονιάς μας παίζουν οι ίδιοι τέσσερις διαιτητές, που σφυρίζουν τα πάντα εναντίον μας. Έχουμε ζητήσει την εξαίρεση του Μανούχου, αλλά μας τον βάζουν συνέχεια, με προφανείς σκοπούς. Έψαχναν τόσο καιρό την αφορμή να μας ρίξουν. Μπράβο τους!”