Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ- ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ … Διακόπηκε

0
1277

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ποσειδώνα Πόρου και τις Σπέτσες. Συγκεκριμένα, διακόπηκε στο 61’ στο σημείο που τρία άτομα από την εξέδρα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο ένας τους κτύπησε τον παρατηρητή του αγώνα.

Ο διαιτητής Μανούχος έφυγε για τα αποδυτήρια, όπου και περίμενε την Αστυνομία για να κλείσει το φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους τρεις ήταν πατέρας ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα.

Το παιγνίδι έως εκείνο το σημείο ήταν ισόπαλο με 1-1.

Το 1-0 έγινε στο 44’. Από κόρνερ, στο σημείο του πέναλτι η μπάλα, από όπου ο Ρούσσος σκόραρε παρά την προσπάθεια του Μουράτη.

Στην επόμενη φάση ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Μλάντοφ γύρισε στον Κομπόγιωργα κι αυτός νίκησε τον Τζάνο.

Από μια καλή ευκαιρία είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες και κάποια καλά σουτ οι Σπέτσες.

Στο 60’ σε επίθεση του Ποσειδώνα, μετά από φάση διαρκείας ο Στάϊκος μπήκε στην περιοχή και από θέση τετατέτ πλάσαρε τον τερματοφύλακα. Ο Μουράτης απέκρουσε, η μπάλα έφυγε προς το κέντρο, αλλά οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν με συνέπεια τον τραυματισμό του Σταϊκου στο κεφάλι. Ο διαιτητής μη καταλαβαίνοντας τι έχει συμβεί έδειξε “παίζετε” , για να ακολουθήσει η είσοδος των τριών θεατών στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρώτος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο πατέρας του Στάϊκου και ακολούθησαν οι δύο της παρέας του. Το παιχνίδι διεκόπη και παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη, ενώ το επεισόδιο συνεχιζόταν με τους τρεις και τον παρατηρητή του αγώνα. Την ίδια ώρα και αφού ο παίκτης σηκώθηκε ο διαιτητής κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ (Ι.Καλογερόπουλος): Τζάνος, Γκιών, Μίνο, Μισλίμ, Βούρτσας, Λόλας, Ρούσσος, Στάικος, Ντάπι, Χατζόπουλος, Πάνου Α.

ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Μουράτης, Κουμπέγια, Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Τριπολιτσιώτης, Μέξης, Κομπόγιωργας- Ζάχου, Μπλάντοφ, Δ.Παρεμουτζιάν.