Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 3-2 … Το 0-1, έγινε 3-1 στο ημίχρονο

0
472

Σε ένα πολύ καλό παιγνίδι, όπου όμως είχαμε αρκετά γκολ από λάθη, ο Τροιζηνιακός επικράτησε του Ποσειδώνα Διδύμων με 3-2.

Ο Τροιζηνιακός –που χρησιμοποίησε το γήπεδο Μεθάνων ως έδρα για τελευταία φορά μάλλον- μπήκε από την αρχή δυνατά με στόχο να πιέσει για το γκολ.

Όμως στο 16’ από λάθος γύρισμα του Μαρίνη προς τα πίσω, ο Α.Αποστόλου πήρε τη μπάλα και άνοιξε το σκορ.

Ο Τροιζηνιακός συνέχισε να πιέζει παρά την ψυχρολουσία και σε 2’ όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πήρε και προβάδισμα.

Στο 31’ λοιπόν, από κόρνερ, ο Σουμπάμ πέτυχε το 1-1. Αμέσως με τη σέντρα, λάθος πάσα στο  κέντρο από τον Τρέσα, πήρε ο Σούχλας και με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1.

Στο 40’ έγινε και το 3-1. Από συνδυασμό Σουμπάμ, Σούχλα και μπροστινή μπαλιά, λάθος του κέντρου άμυνας των Διδύμων, ο Κατσέλη πήρε και πέτυχε το γκολ.

Ο Τροιζηνιακός είχε καλές προσπάθειες με Κατσέλη, Σουμπάμ και Σούχλα κυρίως στο πρώτο 20λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αμυντικά ο Ποσειδώνας, ο Τροιζηνιακός έβγαλε προσπάθειες αλλά δεν είχε τελικές.

Στο 70’ είχε δοκάρι ο Σουμπάμ σε σουτ του από πλάγια και παρέμβαση του Ι.Αποστόλου.

Στο 80’ από κακό διώξιμο του Σωτηράκη, ο Ν.Αποστόλου μείωσε σε 3-2.

Και στην συνέχεια ο Α.Αποστόλου βγήκε στη περιοχή, αλλά έκανε κακό γύρισμα στο πουθενά, αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση και ένα καλό σουτ του Μπροδήμα στο 90’ πέρασε έξω.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Σωτηράκης- Μπατζάβαλης, Σαμπάνης, Καλύβας, Γάτσινος- Μοχάμετ (80’ Ανδρέου), Μαρίνης, Σταματέλος, Σουμπάμ- Κατσέλη (90’ Δρούγκας), Σούχλας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου (46’ Ι.Αποστόλου)- Α.Κονδύλης (46’ Χίντα), Οικονομόπουλος, Κουτσούκος, Μπάρδης (70’ Ν.Αποστόλου)- Τρέσα, Μέλση, Κοτσοβός , Δαγρές- Α.Αποστόλου, Μπροδήμας.