Α1 Αργολίδας: ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 0-5 … Κτυπούσε στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ

0
578

Πολύ εύκολα ο ΠΑΟΚ πέρασε απο το Πορτοχέλι, προηγήθηκε μάλιστα με 3-0 στο ημίχρονο και ουσιαστικά ο αγώνας είχε κριθεί απο το 24’ όταν κι έγινε το 0-2.

Με προβλήματα ξεκίνησε ο Πορτοχελιακός αφου στην προθέρμανση διαπιστώθηκε οτι δεν μπορούν να ξεκινήσουν οι Κοξίδης και Ζέρια. Παρόλα αυτά, μπήκε απο την αρχή με πρόθεση να πιέσει ψηλά ψάχνοντας ενα γρήγορο γκολ αφου μόνο η νίκη τον ενδιέφερε, αλλά απο την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρήκε πολλούς χώρους και στις αντεπιθέσεις ήταν αποτελεσματικός.

Λίγο μετά το ξεκίνημα σουτ του Μπλόκου απέκρουσε ο Κομπόσης.

Στο 7’ έγινε το 0-1. Ο Μουζακιώτης σούταρε έξω απο την περιοχή, εκτός θέσης ο Σχοινάς, δεν πρόλαβε.

Στο 24’ ο Μουζακιώτης απο πλάγια έδωσε στον Νανάι, αυτός γύρισε για το σημείο του πέναλτι όπου ήταν ο Ταραντίλης, αυτός έστρωσε στον Μουζακιώτη και το 0-2.

Και το 0-3 απο κούρσα του Μουζακιώτη απο δεξιά, σουτ, απόκρουση του Σχοινά και ο επερχόμενος Ταραντίλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πορτοχελιακός που προσπαθούσε να πλαγιοκοπήσει κυρίως με τον Σαγκατέλοφ είχε ημιτελείς προσπάθειες, με την καλύτερη ευκαιρία στο 30’ όταν ο Σαγκατέλοφ σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Λούτα σούταρε, ο Κομπόσης απέκρουσε στη γραμμή, νεο σουτ του Ζαραφωνίτη και πάλι ο Κομπόσης έσωσε την εστία του απο σίγουρη παραβίαση.

Στο 55’ προσπάθεια του Ταραντίλη απο αριστερά και στον Δήμα, που δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Σχοινά.

Στο 65’ και το 0-5, με τον Σταυρόπουλο που σχεδόν απο τη σέντρα προχώρησε κατα μέτωπο και σκόραρε.

Εκεί ουσιαστικά το παιγνίδι σταμάτησε.

Οσο για τον πορτοχελιακό είχε δυο σουτ με τον Ι.Β. και τον Ι.Εμ. Ζαραφωνίτη.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Σχοινάς- Μπλόκου (46’ Κοξίδης), Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Στρίγγος, Μεμάλι (50’ Ζέρια)- Μπέγκα (60’ Μπινιάρης, Σαλλάκου (60’ Κουτσοποδιώτης)- Χάνος, Λούτα, Σαγκατέλοφ- Ι.Ε.Ζαραφωνίτης.

ΠΑΟΚ (Θαν.Τσιρόπουλος): Κομπόσης-Η.Παπαγεωργόπουλος (60’ Φασούλης), Λιαγκρής, Ψύχος, Καρανάσιος (25’ λ.τρ. Αποστόλου)- Σιώτος, Νανάι, Σταυρόπουλος- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Δήμας.