Ξεκινούν οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Φείδωνα Άργους

0
923
ΦΕΙΔΩΝΑ

Αυτό το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Η ομάδα του Φείδωνα, η μοναδική που εκπροσωπεί φέτος την Πελοπόννησο στην Α’ Εθνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος Γυναικών, ξεκινά μια συστηματική προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού γενικά και του γυναικείου ποδοσφαίρου ειδικότερα. Πρώτος στόχος των ιθυνόντων είναι να στελεχωθούν ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων, οι οποίες θα συμμετέχουν σε Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά Γυναικείων Υποδομών.

Ισχυρός πόλος για την ανάπτυξη αυτής της προσπάθειας του Φείδωνα είναι η συνεργασία του συλλόγου με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «αυτενεργώ», τα οποία έχουν παραχωρήσει στο σύλλογο τις εγκαταστάσεις τους τόσο για τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής, όσο και για τις υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει αυτό το Σάββατο, 3/3/2018, στις 15:30 στις εγκαταστάσεις του «αυτενεργώ» (1 γήπεδο 7*7 με φυσικό χόρτο & 1 γήπεδο 6*6 με συνθετικό χλοοτάπητα).
“Καλούμε όλα τα κορίτσια της ευρύτερης περιοχής, από 6 έως 15 ετών, που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον «βασιλιά των σπορ», να γνωρίσουν από κοντά την οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους των Τμημάτων Υποδομής του συλλόγου: 6973733670 (Δημήτρης Τότσικας) 6949617809 (Σταύρος Αλεξίου)”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

  • Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα έχει αναδείξει αρκετές αθλήτριες που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος (Καβαθά, Λουκά, Γιαννακούλη, Κουγιά).