Το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ- ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-1 … Φάσεις και γκολ

0
1057

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργοναύτη η Ένωση Λέρνας και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κορωνίδα Κοιλάδας.

 

Από την άλλη, έσπασε ένα μεγάλο σερί που είχε ο Αργοναύτης, ο οποίος έμεινε έτσι 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Να πούμε κατ’ αρχάς ότι δεν ήταν εύκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο σε ένα τόσο βαρύ γήπεδο από την συνεχή βροχή. Και στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη.

Φάσεις δεν έγιναν, είδαμε πολλές μονομαχίες, η Ένωση Λέρνας φαινόταν να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να δημιουργήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον Αργοναύτη το μόνο αξιόλογο ήταν μια  ευκαιρία με τον Δριμούρα, από κόψιμο του Χαϊμάνη.

Για την Λέρνα στο 15΄από σέντρα του Κολιόπουλου ο Τριανταφύλλου είχε μια κεφαλιά άουτ, σε σέντρα του Βαρβουλέτου ο Αρδάμης από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 30’ κόψιμο του Κολιόπουλου, λόγω κακού αγωνιστικού χώρου ο Σαλαπάτας δεν μπόρεσε να ελέγξει τη μπάλα.

Στο 40’ από δεξιά μπήκε ο Κιρβαλίτζε και την τελευταία στιγμή κόπηκε με τάκλιν από αντίπαλο.

Στο 50’ έγινε το 0-1. Από σέντρα του Βαρβουλέτου, ο Σαλαπάτας έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Μπραϊμλάρι.

Μετά το 1-0, η Ένωση Λέρνας έδωσε χώρο στον Αργοναύτη και προσπάθησε να παίξει στην αντεπίθεση ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, όμως δεν βοήθησε το γήπεδο τους Κολιόπουλο, Κιρβαλίτζε και Τριανταφύλλου.

Ο Αργοναύτης προσπάθησε με στημένα και κάποιες πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά.

Οι συνθέσεις

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Χρ.Κάπλατζης, Μπούκουρης, Γατσάκος (82’ Τσάμης)- Ισούφη (70’ Κουριώτης), Τσουρδίνης, Βερβενιώτης (50’ Νέτζα)- Χαϊμάνης (55’ Ευσταθίου), Δριμούρας, Μανέτας.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης – Βαρβουλέτος, Γεώργας, Κατσίρης, Πίτρης- Διαμαντής-Αρδάμης, Τριανταφύλλου-   Κιρβαλίτζε, Σαλαπάτας, Κολιόπουλος (90’ Φ.Σαλαπάτας).