Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-2 … Προηγήθηκε ο Αστέρας και ισοφάρισε…

0
502

Δεν ανέδειξε νικητή  το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανασιναϊκό και τον Αστέρα Δρεπανιακό. Αρκετά δυνατό παιγνίδι, με πολλές μονομαχίες, πολλές κίτρινες κάρτες.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 50’ , ο Πανασιναϊκός ξεκίνησε αντεπίθεση και μέσα σε 3’ το γύρισε σε 2-1. Τελικά στο 70’ διαμορφώθηκε το 2-2. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, με βάση την προσπάθεια που κατέβαλαν και οι δυο.

Ο Πανασιναϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, ο Αστέρας ήταν πιο επιφυλακτικός ξεκίνησε με πρώτο στόχο το βαθμό και το αποτέλεσμα τον αφήνει ικανοποιημένο.

Η πρώτη ευκαιρία στο 7’ όταν ο Παπαϊωάννου βγήκε απέναντι στον Αναστασάκη, ο οποίος απέκρουσε.

Στο 12’ από πλάγιο, ο Γιάνσεν  στο πρώτο δοκάρι για τον Ταμπάκη που έστειλε τη μπάλα άουτ.  Επίσης ένα σουτ του Καββεζού μέσα από τη περιοχή κτύπησε σε σώματα αμυνομένων.

Στο 50’ σε γέμισμα, Παπασαραντόπουλος και Παπαδημητρίου δεν μπόρεσαν να διώξουν, επωφελήθηκε ο Μανιάτης και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 52’ μετά από φάση διαρκείας, συνεχόμενα σουτ των Καραβιά, Τεμέλκοφ, Καββεζού, Τοπάλι αποκρούσθηκαν και τελικά οι αμυντικοί παρεχώρησαν κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό η μπάλά έφθασε στο πρώτο δοκάρι που ήταν ο Κωστόπουλος, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά την έστειλε στη πίσω γωνία και ισοφάρισε.

Στο 58’ από αριστερά σέντρα του Καραβιά στο δεύτερο δοκάρι και με διαγώνιο σουτ του Κωστόπουλου, το 2-1.

Στο 70’ μακρινό φάουλ από τον Γκιαούρη, στο δεύτερο δοκάρι για τον Παπαϊωάννου, ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 2-2.

Στο 78’ η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα, όταν ο Παπαϊωάννου βγήκε μόνος και έπεσε από σπρώξιμο, ο διαιτητής όμως δεν είδε παράβαση και δεν έδωσε το πέναλτι.

Τελευταία ευκαιρία στο 88’ από στημένο του Τοπάλι, όταν η μπάλα πέρασε από τέσσερις παίκτες της Ασίνης χωρίς να την βρει κανείς.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Πανασιναϊκός είχε χάσει σχεδόν πριν ένα γύρο, αφού η προηγούμενη ήττα του ήταν από την Ένωση Λέρνας και την επόμενη αγωνιστική παίζει πάλι με την Ένωση Λέρνας…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Αναστασάκης- Γ.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Παπασαραντόπουλος (73’ Ρέζντα),  Γιάνσεν- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Κωστόπουλος (85’ Α.Ταμπάκης), Καραβιάς, Τοπάλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠ. (Τ.Κίκιλης): Πλατής- Μαούρης, Χαβενετίδης, Δωρής, Γκιαούρης- Μπάρδης, Π.Μανδύλης- Ε.Ρεβίθης (68’ Ντόι), Μανιάτης, Μητροσύλης (57’ Κολορίζας)- Παπαϊωάννου.