Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0-1 … Με γκολ στο 73’ πήρε το τρίποντο

0
695

Πέτυχε τον στόχο της η Κορωνίδα Κοιλάδας, περνώντας από το Λυγουριό και πετυχαίνοντας μια …επαγγελματική νίκη. Έμεινε έτσι στην πρώτη θέση και περιμένει το αυριανό ντέρμπι για να δεί αν θα έχει συγκάτοικο ή όχι.

Η Κορωνίδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά σπουδαίες ευκαιρίες οργανωμένες δεν υπήρξαν. Έγιναν κάποια σουτ στο πρώτο ημίχρονο, επίσης δυο-τρία στημένα.

Στο 73’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Παπασταύρου που αξιοποίησε σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά.

Στο πρώτο ημίχρονο σουτ των Κέλλη, Σχοινά και Α.Οψιμούλη απέκρουσε ο Πνευματικός. Ένα πολύ καλό φάουλ του Λούκας απέκρουσε επίσης ο πορτιέρο του Αριστείωνα.

Από την άλλη, ο Αριστείωνας παρατάχθηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, προσπάθησε να μην δεχθεί γκολ και να βγει σε κάποιες αντεπιθέσεις. Τελικά δεν απείλησε τον Αλευρά, αφού κάποιες προσπάθειες δεν ολοκληρώθηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο,  ότι πιο αξιόλογο καταγράφηκε ήταν ένα σουτ του Σχοινά, που σταμάτησε ο Πνευματικός.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Δ.Γαλάνης, Μ.Γαλάνης (75’ Ρέκκας), Λαμπρούσης- Διδασκάλου, Δριμούρας- Καραμάνος, Κυριακίδης (80’ Κόλλιας), Μέντης- Παπανδριανός (65’ Οψιμούλης), Παστελλόπουλος (70’ Μπάτσι).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Παπασταύρου, Ι.Οψιμούλης, Μέγας, Γιαννακόπουλος- Κάλα, Τσίτσης, Λούκας- Κέλλης, Σχοινάς (90’ Ντούβαλης), Α.Οψιμούλης (80’ Αλεξανδρής).