Α1 Αργολίδας: Αμετάβλητη η κορυφή για Κοιλάδα και Λέρνα – Αποτελέσματα και βαθμολογία

0
395

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η 20η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας και το δίδυμο Κορωνίδας Κοιλάδας και Ένωσης Λέρνας συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία, αφού δεν υπέστησαν απώλειες.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Νέα Κίο η Λέρνα πήρε αυτό που ήθελε αφού εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε κάτι που δεν έκανε ο Αργοναύτης. Έτσι η Κιώτικη ομάδα έμεινε πλέον τέσσερις βαθμούς από το δίδυμο της κορυφής,

Από τους άλλους κρήσιμους αγώνες ξεχωρίζει η μονομαχία της Επιδαύρου. Στο ντέρμπι των ουραγών ο Ασκληπιός με την σπουδαία νίκη του επί του Ποσειδώνα έδειξε ότι είναι επτάψυχος και παραμένει μέσα στο παιχνίδι της παραμονής, αφού τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός.

Σημαντικός και ο αγώνας που έγινε χθες στη Λέρνα, στον οποίο το Πορτοχέλι πήρε το εκτός έδρας τρίποντο και μαζί βαθιές βαθμολογικές ανάσες.

Με την νίκη τους οι Σπέτσες επί του Ποσειδώνα δεν κέρδισαν μόνο μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κατάφεραν να απομακρυνθούν από τους υποψήφιους για υποβιβασμό και να παρακολουθούν ήρεμα την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είναι τα ακόλουθα:

Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος: