Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 0-2 … Βαθιά βαθμολογική ανάσα … (25 ΦΩΤΟ)

0
845

Την δεύτερή του νίκη εκτός έδρας πέτυχε σήμερα ο Πορτοχελιακός επί του Αριστέα Άργους με 2-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Γενικά έγινε ένα δυνατό παιγνίδι, χωρίς ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Ουσιαστικά είχαμε μια προσπάθεια του Παντελή και σέντρα που δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα ο Βερβενιώτης και ένα σουτ του Λούτα δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιγνίδι άνοιξε, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, ο Πορτοχελιακός αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνοιυ ο Αριστέας είχε δυο ευκαιρίες. Η μια όταν από σέντρα του Βερβενιώτη ο Παντελή δεν πρόλαβε να πλασάρει. Η άλλη όταν ο Παντελή προχώρησε από θέση έξω δεξιά μπήκε στη περιοχή, αλλά το σουτ του έβγαλε ο Σχοινάς.

Στο 50’ από λάθος αντίδραση της άμυνας του Αριστέα, ο Μπλόκου σεντραρε από δεξιά και με κεφαλιά ο Ι.Εμ.Ζαραφνίτης άνοιξε το σκορ.

Ο Αριστέας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τρεις προσπάθειες με τον Μαμμωνά. Την μια απέκρουσαν στη γραμμή οι αμυντικοί του Πορτοχελιακού, την άλλη έβγαλε ο Σχοινάς και η τρίτη πέρασε άουτ.

Ο Πορτοχελιακός έβγαινε στις αντεπιθέσεις και είχε μια κεφαλιά του Λούτα έξω από το δεύτερο δοκάρι και μια προσπάθεια κατά μέτωπο του Σαγκατέλοφ, που βγήκε τετατέτ αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80’ με αντεπίθεση, ο Σαλλάκου έβγαλε αριστερά στον Σαγκατέλοφ, ο οποίος πέρασε και τον Μαυρόγιαννη κι έκανε το 0-2.

Ο Αριστέας μέχρι το τέλος είχε δυο ακόμη ευκαιρίες με Βερβενιώτη και Βόγκλη. 

Οι συνθέσεις

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Μαυρόγιαννης, Αλεξανδρόπουλος, Σουλελές (66’ Καρατζούλης), Καραβίδας, Μπακατσέλος- Φατούρος, Βόγκλης, Ροκάι – Βερβενιώτης, Μποζιονέλος (55’ λογω τρ. Μαμμωνάς), Παντελή (80’ Πούλος).

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Σχοινάς- Μπλόκου (91’ Μπούκουρης), Μεμάλι (70’ Χ.Κουτσοποδιώτης), Κοξίδης, Ι.Β.Ζαραφωνίτης- Μπέγκα, Σαλλάκου, Ζέρια- Σαγκατέλοφ, Λούτα, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης (70’ Κουτσοποδιώτης).