Ο Ανδρ. Ντερτινής προσλήφθηκε στην Τριγλία Ραφήνας

0
500

Ο Ανδρέας Ντερτινής είναι ο νέος προπονητής στην Τριγλία Ραφήνας, διαδεχόμενος τον Φ.Θανέλλα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας μετά την αποχώρηση του κ. Φώτη Θανέλλα και την πρόσληψη του από ανταγωνίστρια ομάδα του ομίλου μας, ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ανδρέα Ντερτινή ως προπονητή της ανδρικής ομάδας, μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή της ανδρικής ομάδας και τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομών.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ.Ανδρέα Ντερτινή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει για την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας και του υπόοσχόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια”.

Απάντηση Χαχολάκη σε Θανέλλα
Με δήλωση του ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας, Γιώργος Χαχολάκης θέλησε να απαντήσει στα οσα είπε ο Φώτης Θανέλλας υπογραμμίζοντας ότι η δουλειά του έμπειρου προπονητή, αποτυπώνεται από την θέση που κατέχει ο σύλλογος στην κατάταξη.
Αναλυτικά το κείμενο

«Είναι λογικό να στενοχωριέται. Η φυγή του ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους και αυτό αποτυπώνεται από την θέση που κατέχει η ομάδα μας στην κατάταξη.
Όλα τα άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι επαγγελματίας και ας κοιτάει να κάνει σωστά την δουλειά του και όχι να αναλώνεται σε χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά και μόνο για το συμφέρον της ομάδας. Λειτουργούμε έτσι εδώ και πλέον 20 χρόνια το σύλλογο μας σεβόμενοι όλους τους συνεργάτες μας χωρίς να προσβάλουμε κανένα.»