Αλλαγή προπονητών σε Τριγλία και Διαγόρα Λέσβου

0
403

Παρελθόν αποτελεί για την Τριγλία Ραφήνας ο Φώτης Θανέλλας, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την απόλυση του, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα stoplekto.gr, προκειμένου όπως αναφέρει, να βγάλει από τη δύσκολη θέση κάποιους παράγοντες.

Αναλυτικά ο κ. Θανέλλας αναφέρει:Μετά την χθεσινή πρόσκαιρη, στήριξη της Τριγλίας, σήμερα το πρωί έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Σολδάτο, ενημερώθηκα για την απόλυση μου.
Προλαβαίνω τις ανακοινώσεις για να βγάλω από τη δύσκολη θέση κάποιους παράγοντες.

Είχα και έχω εμπιστοσύνη στους ΑΝΤΡΕΣ ποδοσφαιριστές μου που συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι ολόψυχα υγεία και επίτευξη των στόχων τους.
Κάποιος έπρεπε να πληρώσει το σπασμένο μάρμαρο και… βρέθηκε ο μαρμαράς!
Από αύριο κυκλοφορούμε πάλι καμαρωτά στη Ραφήνα…
Λουκάτος πριμ-Ραφήνας: 1-0 τελικό! Προστασία διαιτησίας… Καλό Πάσχα.
Υ.Γ Οι χαρακτηρισμοί ηλίθιος και ανάξιος θα επιστραφούν σύντομα.

Διαγόρας Λέσβου
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, καθώς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Μουντανάρη κοινή συναινέσει.
Ο Έλληνας τεχνικός είχε αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Χρήστο Πελέκη στα τέλη Δεκεμβρίου, ωστόσο, δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«O Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Λέσβου ανακοινώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή Στέλιο Mουντανάρη κοινή συναινέσει. Tο ΔΣ της ομάδας μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του έως σήμερα στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Oι σχέσεις μας με τον προπονητή και άνθρωπο Στέλιο Mουντανάρη ήταν, είναι και θα είναι φιλικές.
Γεώργιος Μακρογιάννης, Αντιπρόεδρος Διαγόρα».
Κατά τις πληροφορίες, ο Φώτης Θανέλλας, είναι επικρατέστερος να αναλάβει.