Α1 Αργολίδας: ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 1-4 … Πέρασε κι από το Πορτοχέλι ο Πανασιναϊκός

0
465

Συνεχίζει την καλή της πορεία η ομάδα της Ασίνης, η οποία αυτή τη φορά πέρασε απο τον Πορτοχελιακό με 4-1, προηγούμενη στο πρώτο ημίχρονο με 1-0.

Αυτό το αποτέλεσμα κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία τον Πορτοχελιακό.

Ο Πανασιναϊκός προηγήθηκε νωρίς, στο 18’ και υποχρέωσε τον Πορτοχελιακό να τρέχει πίσω από το σκορ, ενώ στις αντεπιθέσεις είχε δυο ακόμη καλές ευκαιρίες.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πορτοχελιακός ισοφάρισε, όμως στο 65’ έγινε το 1-2. Αυτό υποχρεώσε τους γηπεδούχους να αφήσουν πολλούς χώρους στα μετώπισθεν, κάτι που αξιοποίησε ο Πανασιναϊκός πετυχαίνοντας άλλα δυο γκολ.

Στο 12’ από μπαλιά-τρύπα του Μπέλμπα, ο Καραβιάς βγήκε τετατέτ αλλά ο Σχοινάς απέκρουσε.

Στο 18’ σε σέντρα του Καββεζού από δεξιά, με κεφαλιά ο Τεμέλκοφ πέτυχε το 0-1.

Στο 30’ μπαλιά του Ταμπάκη στον Καραβιά, αυτός όμως πλάσαρε πάνω στον Σχοινά.

Ο Πορτοχελιακός είχε ενα καλό σουτ του Κοξίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Τσακάλης.

Επίσης είχε κεφαλιά του Κοξίδη σε σέντρα του Ζαραφωνίτη, σουτ με τον Παπαδόπουλο και σουτ του Σαλλάκου λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 47’ από κόρνερ, με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι ο Στρίγκος ισοφάρισε.

Στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσαιντ γκολ του Πορτοχελίου και στο 65’ έγινε το 1-2. Σε σέντρα του Τεμέλκοφ από αριστερά, με σουτ στη κλειστή γωνία ο Καραβιάς νίκησε τον Σχοινά.

Στο 73’ κάθετη του Ρέζντα στον Μπέλμπα, αυτός σούταρε δυνατά στην αριστερή γωνία του Σχοινά και το 1-3.

Στο 82’ διαμορφώθηκε το 1-4. Ο Καββεζός έβγαλε στον Μπέλμπα, αυτός σέντραρε στη μικρή περιοχή, όπου ο Γ.Ταμπάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του Πορτοχελιακού ήταν ένα σουτ του Ι.Β.Ζαραφωνίτη απο τη μικρή περιοχή άουτ.

Οι συνθέσεις

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Σχοινάς- Μεμάλι (60’ Μπούκουρης), Σαγκατέλοφ, Στρίγκος, Χάνος- Παπαδόπουλος (46’ λ.τρ. Λούτα), Μπέγκα, Σαλλάκου, Κοξίδης (82’ Μπλόκου)- Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης (70’ Κουτσοποδιώτης), Ι.Β.Ζαραφωνίτης.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Παπασαραντόπουλος, Ρέζντα (80’ Μπιτινής)- Καββεζός, Τεμέλκοφ (83’ Α.Μπέλμπα), Μπέλμπα- Κωστόπουλος, Καραβιάς, Μακαρατζής (60’ λ.τρ. Γιάνσεν).