Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 0-1: Ήθελε περισσότερο τη νίκη

0
569

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος, πέτυχε η Μπουμπουλίνα Σπετσών. Νίκησε στα Μέθανα, τον τυπικά γηπεδούχο Τροιζηνιακό και νιώθει μια σχετική βαθμολογική ασφάλεια.

Από την άλλη, ο Τροιζηνιακός φαίνεται πως διέρχεται αγωνιστική κρίση, κάτι στο οποίο ρόλο παίζει και το ότι είναι κλειστό εδώ και καιρό το γήπεδό του, λόγω ανακατασκευής.

Γενικά η ομάδα των Σπετσών προσπάθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκανε αρκετά σουτ, έψαξε το γκολ και το πέτυχε στο 37’.

Όσο για την ομάδα του Γαλατά, προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να βγει γρήγορα στην πλάτη των φιλοξενούμενων. Η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν στο 65’ όταν μετά απο φάση διαρκείας και σουτ του Σούχλα, ο Βιγκλιάρης πρόλαβε να διώξει στη γραμμή, με εξουδετερωμένο  τον Μουράτη.

Στο 6’ σε μακρινό σουτ του Κομπόγιωργα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Σπέτσες είχαν ακόμη σουτ των Κρεμμύδα, Ζάχου και Κομπόγιωργα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πλασέ του Κομπόγιωργα έξω, όπως και σουτ των Μλάντοφ και Ζάχου.

Στο τέλος οι Σπέτσες προσπάθησαν να βγουν στις αντεπιθέσεις και είχαν στο 85’ και στο 92’ δυο καλές κεφαλιές με τον Παπαδέα.

Οι συνθέσεις

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Αντωνόπουλος- Μπατζάβαλης, Μπαλτάς, Καλύβας, Μοχάμετ (78’ Σαμπάνης)- Σούχλας, Δρούγκας, Μαρίνης, Σταματέλος, Σουμπάμ (82’ Δελαπόρτας)- Κατσέλη.

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μουράτης, Κουμπέγια, Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Μέξης, Ζάχου (68’ Παπαδέας), Κρεμμύδας (82’ Βώκος)- Κομπόγιωργας, Μλάντοφ (91’ Δ.Παρεμουτζιάν), Χ.Παρεμουτζιάν.