Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 0-0

0
664

Κόλλησαν στο 0-0 Ποσειδώνας Πόρου και Αριστείωνας Λυγουριού, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό και για τους δύο, από την στιγμή που δεν σκόραραν, αποφεύγοντας μεγαλύτερη ζημιά.

Ο γηπεδούχος με τον βαθμό αυτό  έχει 2 περισσότερους από τον 14ο Πορτοχελιακό και 4 από τον 15ο Ασκληπιό.

Ο Ποσειδώνας έχασε στο 3’ καλή ευκαιρία, όταν από φάουλ του Ντάπι, ο Χατζόπουλος βγήκε απέναντι στον Πνευματικό, ο οποίος όμως τον σταμάτησε.

Ο Αριστείωνας  προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Μπάζο, αλλά δεν έκλεινε σωστά τις προσπάθειές του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ίδια περίπου εικόνα, με τις δυο ομάδες να προσέχουν πολύ να μην δεχθούν γκολ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Χατζόπουλο στο 70’.

Ο Ποσειδώνας είχε επίσης σουτ του Ντάπι και απόκρουση του Πνευματικού, ενώ ο Αριστείωνας ένα σουτ του Γαλάνη ελάχιστα έξω.

Οι συνθέσεις

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ι.Καλογερόπουλος): Τζάνος, Μισλίμ (50’ Στάικος), Βούρτσας, Βλάχος, Μίνο- Αναγνωστόπουλος, Τριμπόνιας, Ντάπι- Καϊκας (80’ λ.τρ. Ν.Πάνου), Χατζόπουλος (75’ Α.Πάνου), Ρούσσος.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Δ.Γαλάνης, Μ.Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Κυριακίδης (85’ Κόλλιας), Διδασκάλου (55’ Οψιμούλης)- Μπάζος, Παπανδριανός (80’ Ρέκκας), Παστελλόπουλος (70’ Μέντης).