Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ 1-1 … Μπορούσε και διπλό στο τέλος

0
522

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 1-1 με τον Αριστέα.

Ένα αποτέλεσμα που απομακρύνει την ομάδα του Κουτσοποδίου από την πρώτη θέση, ενώ αντίθετα είναι θετικό για τον Αριστέα που προσπαθεί να απομακρυνθεί το συντομότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερά του παιγνίδια, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Προηγήθηκε στο 65’ με τον Τζανέτο, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ενα σουτ με τον Νανάι από δεξιά και ένα σουτ με τον Μουζακιώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα το αξιόλογο.

Ο Αριστέας προσπάθησε, στο δεύτερο είχε περισσότερα τρεξίματα. Ισοφάρισε στο 88’ όταν από φάουλ του Μπακατσέλου, ο Κομπόσης κόλλησε στο τέρμα του και με προβολή ο Βόγκλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στις καθυστερήσεις δε, ο φιλοξενούμενος θα μπορούσε να πάρει και το ματς, αφού είχε δυο εξαιρετικές ευκαιρίες.

Η πρώτη στο 91’ όταν ο Παντελή πέρασε δυο αντιπάλους του και βγήκε τετατέτ, ο Κομπόσης όμως απέκρουσε.

Η δεύτερη στο 92’ όταν ο Μποζιονέλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα από παράλληλη μπαλιά του Παντελή και με εξουδετερωμένο τον Κομπόση.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης-Παιδάκης, Κίρκος (83’ λ.τρ. Φασούλης), Ψύχος, Κουγιάς- Σιώτος (55’ Τζανέτος), Παναγιωτόπουλος, Νανάι- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Δήμας (72’ Πίκος).

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Ματράγκος- Αλεξανδρόπουλος, Σουλελές, Καραβίδας, Μπακατσέλος- Βόγκλης, Φατούρος, Μπουμπάρης (65’ Παντελή), Ροκάι (70’ Καρατζούλης), Βερβενιώτης (85’ Πίκος), Μποζιονέλος.