Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 0-1 … Έκλεψε τη νίκη στο τέλος

0
583

Σε ένα παιγνίδι, όπου όλα έδειχναν ότι οδηγείται στο 0-0, ο Αργοναύτης με γκολ στο τέλος, έφυγε με τον τρίποντο και έμεινε κοντά στους πρωτοπόρους. Αν δε, την προσεχή Τετάρτη πάρει και το παιγνίδι με τον Πορτοχελιακό, το οποίο διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας στο 10’, θα μειώσει στον 1 βαθμό από την πρώτη θέση.

Έγινε ένα κλειστό παιγνίδι στο Δρέπανο, όπου ο Αστέρας έπαιξε προσεκτικά κατ’ αρχήν για το  “χ”, αλλά είχε δυο καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αργοναύτης προφανώς κουρασμένος από τον αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο και με λίγες επιλογές, δεν ήταν καλός. Δεν είχε ευκαιρίες, κάποια στιγμή φάνηκε πως βολεύεται και με την ισοπαλία (παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς), αλλά στο τέλος κατάφερε με γκολ του Μανέτα να κάνει το 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε δυο καλά σουτ από τους Μπάρδη και Παπαϊωάννου και θα μπορούσε να προηγηθεί.

Φάσεις δεν είχαμε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι φτάσαμε στο 88’ όταν με κεφαλιά ο Μανέτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για επιθετικό φάουλ πάνω στον Δωρή από τον σκόρερ.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Τ.Κίκιλης): Πλατής, Μαούρης, Χαβενετίδης, Δωρής, Ρεβίθης, Γκιαούρης- Μπάρδης, Π.Μανδύλης- Κολορίζας (77’ Ντόι), Παπαϊωάννου, Μερτζάνι (37’ Μητροσύλης).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Μπούκουρης, Γατσάκος (60’ Κουριώτης), Χ.Κάπλατζης- Τσουρδίνης, Ντόκο (46’ Μανέτας), Ισούφη (76’ Τσάμης)- Χαϊμάνης, Δριμούρας, Βερβενιώτης (65’ Νέτζα).