Οι μεγάλοι άτυχοι ποδοσφαιριστές της χρονιάς στην Αργολίδα

0
1167

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που απο το καλοκαίρι έως τώρα, έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς που τους έθεσαν τοκ άουτ έως το τέλος της περιόδου.

Οι πρώτοι που υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν με πρόβλημα χιαστών ήταν δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Ο Δημ.Κόλλιας (γεν. 1991), δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο δεύτερος ήταν ο Σταύρος Μπούρης (γεν.1993) που πρόλαβε να παίξει 116’.

Ο Μάριος Αγγελόπουλος (γεν. 1983) του Ερμή Κιβερίου, τραυματίσθηκε στις 3 Φεβρουαρίου (σπάσιμο στο χέρι), υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα απουσιάσει περίπου 5 μήνες.

Ο Πάρης Κάπλατζης (γεν.1994), παίκτης-βαρόμετρο του Αργοναύτη έχει κι αυτός πρόβλημα στους χιαστούς, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει επέμβαση. Όσο αγωνίσθηκε (μέχρι την 12η αγωνιστική) πέτυχε 11 γκολ κι αγωνίσθηκε 1167’.

Πριν μερικές ημέρες η ατυχία κτύπησε τον Σπύρο Μανδύλη (γεν.1994) του Αστέρα Δρεπανιακού, που κι αυτός έχει πρόβλημα στον χιαστό. Πρόλαβε να πετύχει 3 γκολ κι αγωνίσθηκε 1450’.

Και τέλος, την Κυριακή στον αγώνα με τον Διαγόρα Λέσβου δεν πρόλαβε να παίξει πάνω απο 2-3’ ο Κώστας Χαρτσιάς. Έχει πρόβλημα στον αστράγαλο από αντιαθλητικό παιγνίδι αντιπάλου. Σύμφωνα με την πληροφόρηση αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, αλλά στην καλύτερη περίπτωση θα λείψει 1 μήνα.  Με δεδομένο ότι απομένουν πέντε παιγνίδια, αν η ζημιά δεν είναι τόσο μεγάλη θα προλάβει πιθανόν τα δυο τελευταία, αλλιώς τελειώνει η χρονιά για ένα ποδοσφαιριστή που πρόλαβε να αγωνισθεί με την Ερμιονίδα λιγότερο από 50’ λεπτά, καθώς αποκτήθηκε τέλος Ιανουαρίου.

Να ευχηθούμε οι ατυχίες να τελειώσουν εδώ…