ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ από τον αγώνα κυπέλλου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 2-1

0
1291

Πετυχαίνοντας γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αργοναύτης νίκησε με 2-1 τον Ερμή Κιβερίου και προκρίθηκε στους 4 του θεσμού.

Να σημειωθεί πως η πρόκριση αυτή έγινε με ανατροπή, καθώς ο Ερμής είχε προηγηθεί και φαινόταν να ελέγχει το παιγνίδι.

 

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του ο Ερμής έδειξε επιθετική διάθεση, είχε καλύτερο ρυθμό και κυκλοφορία, αλλά περισσότερο γύρω από το κέντρο κι έως την περιοχή του Αργοναύτη. Πολλές φάσεις δεν υπήρξαν, αν κι έγιναν αρκετές προσπάθειες για σουτ.
Από την άλλη, ο Αργοναύτης δεν ήταν απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά, ο Ερμής προηγήθηκε και φάνηκε πως ελέγχει το παιγνίδι. Ο Αργοναύτης όμως άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνος επιθετικά, ενώ ο Ερμής παρά την είσοδο του Βεζυρτζόγλου δεν απειλούσε.

Στο 74′ ήρθε η ισοφάριση. Oι δυο προπονητές έκαναν ότι κινήσεις μπορούσαν κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η παραταση ήταν σίγουρη, έγινε το 2-1 για τον Αργοναύτη, το οποίο πανηγυρίσθηκε δεόντως.

Στο 2′ από αριστερά ο Σάκουλης έκανε διαγώνιο σουτ, η μπάλα στη μέσα πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Αργοναύτη.

Στο 38′ φάουλ του Ισούφη από αρκετά μακριά, η μπάλα ψηλοκρεμαστά προς το οριζόντιο δοκάρι, ο Καλαλάς έβγαλε κόρνερ. Το κόρνερ κτύπησε ο Ισούφη, προς το δεύτερο δοκάρι όπου ήταν ο Γατσάκος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην έξω πλευρά των δικτύων.

Στο 40′ μακρινή μπαλιά για τον Μπιτζή, αυτός μπήκε στη περιοχή, του έκλεισαν το δρόμο Μπούκουρης και Κάπλατζης, ο επιθετικός του Ερμή έπεσε κι έχασε τη μπάλα. Ο Ερμής ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής ειπε ‘όχι” και μάλλον είχε δίκιο.

Στο 54′ φάουλ του Ζίου, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Αργοναύτη, σέντρα από δεξιά από τον Τσελάνι, η μπάλα πέρασε από τον Μπούκουρη προς το δεύτερο δοκάρι όπου ήταν μόνοι οι Χουσελάς και Σελλής. Ο πρώτος την έσπρωξε στα δίχτυα. Εδώ υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι ο παίκτης του Ερμή πήρε αρχικά τη μπάλα με το χέρι-κάτι που δεν φάνηκε καθαρά.

Στο 74′ καλό σουτ του Δριμούρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην αριστερή γωνία του Καλαλά και το 1-1.

Στο 91′ κάθετη μπαλιά του Τσουρδίνη σε θέση μέσα δεξιά, πετάχτηκε ο Χαϊμάνης, απέφυγε τον Χατζόπουλο, μπήκε στην περιοχή, κανείς άλλος αμυντικός δεν πήγε πάνω του, κι αυτός με σουτ δίπλα από το δοκάρι, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλαλά. Έτσι γράφτηκε το τελικό 2-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χ.Πούλος): Μπραιμλάρι, Διαμαντής, Μπούκουρης, Γατσάκος, Χ.Κάπλατζης- Ντόκο (58′ Τσουρδίνης), Ισούφη, Νέτζα (88′ λογω τρ. Κουριώτης)- Γκούλα (46′ Χαϊμάνης), Δριμούρας, Β.Βερβενιώτης (66′ Μανέτας).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ.Διαμαντής): Καλαλάς- Τσελάνι (76′ Παππάς), Σελλής, Χατζόπουλος, Σάκουλης- Ζίου, Μουσταφά, Γιάννος (72′ Κουτσοδήμο)- Χουσελάς, Μπιτζής (62′ Βεζυρτζόγλου), Αντωνόπουλος (72′ Κουτσοδήμος).