Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 1-0 … Κρίθηκε στο 10’ το ντέρμπι κορυφής

0
760

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Κορωνίδα Κοιλάδας και έφθασε στην βαθμολογία την Ένωση Λέρνας. Επίσης, έχει ένα μικρό πλεονέκτημα από τα μεταξύ τους παιγνίδια σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 10’ με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κέλλης. Το πέναλτι δόθηκε σε σέντρα του Σχοινά και υπόδειξη του διαιτητή ότι ο Βαρβουλέτος χρησιμοποίησε το χέρι του.

Από κει και πέρα, είδαμε ένα κλειστό παιγνίδι, όπως αναμενόταν. Η Κορωνίδα έχοντας και το υπέρ της γκολ από νωρίς ,αρκέσθηκε να μείνει λίγο πιο πίσω και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Η Ένωση προσπάθησε να πιέσει, στο δεύτερο ημίχρονο είχε και τον αέρα υπέρ της, αλλά δεν βρήκε χώρο για κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.

Πιο αναλυτικά:

Στο 20’ ο Σχοινάς πίεσε και προσπάθησε να επωφεληθεί από λάθος αντιπάλου, αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει τη μπάλα σε συμπαίκτη του.

Στο 25’ ο Λούκας σε θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ένα πλασέ του Γιαννακόπουλου μόνος με τον Κατσαούνη, η μπάλα έξω.

Η Λέρνα είχε δυο προσπάθειες με τον Κολιόπουλο, μια με τον Κιρβαλίτζε και μια με τον Σαλαπάτα έξω.

Στο τέλος ο Λέρνα είχε μια κεφαλιά του Σαλαπάτα λίγο έξω και η Κορωνίδα ένα σουτ με τον Γιαννακόπουλο έξω.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς, Οψιμούλης Ι.Κουτσαύτης, Κούκλας (70’ λ.τρ. Α.Οψιμούλης)- Τσίτση, Μέγας, Λούκας (Κάλα)- Κέλλης (Παπασταύρου), Σχοινάς, Γιαννακόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Βαρβουλέτος, Μπόμπος (70’ λ.τρ. Φ.Σαλαπάτας), Κατσίρης, Πίτρης- Διαμαντής, Αρδάμης, Τριανταφύλλου- Κιρβαλίτζε, Κολιόπουλος, Βαρβουλέτος.