Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 1-0 … Σκόραρε στο 11’ και το κράτησε

0
441

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα ο Ασκληπιός και ανέβηκε στους 13 βαθμούς, οπότε πλησιάζει σε πρώτη φάση τον Πορτοχελιακό και τον Ποσειδώνα Πόρου.

Η ομάδα της Επιδαύρου κατάφερε να σκοράρει στο 11’ και να κρατήσει το σκορ για το υπόλοιπο του αγώνα.

Γενικά η ομάδα των Σπετσών είχε την πρωτοβουλία κι επιχείρησε πολλά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε καθώς ο Ασκληπιός είχε και πρόβλημα δυνάμεων, αλλά το  1-0 έμεινε ως το τέλος, αφού οι Σπέτσες δεν βρήκαν χώρο για καθαρή ευκαιρία.

Στο 11’ λοιπόν, προσπάθεια από αριστερά του Δούβλη και σουτ στο «γάμα», το 1-0.

Για τις Σπέτσες, ο Μλάντοφ βγήκε τετατέτ αλλά πλάσαρε άουτ. Κεφαλιά του Μλάντοφ πάνω στον Καλυβόπουλο. Σουτ του Τριπολιτσιώτη έξω. Προσπάθεια του Παρεμουτζιάν από δεξιά και γύρισμα στο πέναλτι, δεν βρήκε τη μπάλα ο Τριπολιτσιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο μια κεφαλιά του Μέξη πέρασε μόλις άουτ και ένα καλό σουτ του Κρεμμύδα, κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος, Βαρβαρέσος, Μάτζαρης, Μπαβέλας- Καπετανκωνσταντής, Καραμπέτσος, Πιτσάς- Δουβλής (80’ Παύλου), Αχλαδιώτης, Νάτσης.

ΣΠΕΤΣΕΣ (-): Μουράτης-Μέξης, Βιγκλιάρης, Κρεμμύδας, Σκαβάτσος (55’ Κεφαλονίτης)- Τριπολιτσιώτης, Παρεμουτζιάν, Ζάχου (46’ Κουμπέγια)- Κομπόγιωργας, Μλάντοφ, Παπανδρέου.