Α2 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ- ΠΟΡΟΣ 0-0 …Αποχαιρέτισε την πρωτιά ο Πανναυπλιακός

0
771

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα σε Πανναυπλιακό και ΑΟ Πόρου. Κερδισμένος φυσικά ο φιλοξενούμενος, που διατηρεί την διαφορά των 5 βαθμών και με αγώνα λιγότερο.

Αυτό σημαίνει πως ο Πανναυπλιακός έχασε και την τελευταία του ευκαιρία να μειώσει και να ελπίζει να φτάσει τους νησιώτες ως το τέλος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου.

Η συνεχής βροχή μετέτρεψε σταδιακά τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο και ήταν αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Και οι δυο ομάδες διέθεταν αρκετούς έμπειρους παίκτες στο δυναμικό τους. ο Πανναυπλιακός είχε την πρωτοβουλία και ειδικά στο δεύτερο πίεσε όπως μπορούσε. Λίγες όμως οι ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο σε μια περίπτωση ο Φουρνάρος δεν πρόλαβε τη μπάλα που γλίστρησε στα νερά, στο δεύτερο είχε ένα φάουλ και σουτ άουτ ο Νικολάου.

Από την πλευρά του ο Πόρος με σαφή αμυντικό προσανατολισμό,  περιορίσθηκε να διαφυλάξει την εστία του και δεν απείλησε καθόλου τον Μαχαίρα. Έτσι, πήρε το αποτέλεσμα που επιδίωκε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Μαχαίρας- Κουγιάς, Γκραντινάρου, Μπρέγιανος, Ευστρατιάδης- Αργύρης (36’ λόγω τρ.Μουταβελής), Β.Σαράντης- Νικολάου, Μπέκας, Φουρνάρος, Γιωργή.

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Σπ.Κρητικός): Καλάντια, Μαρώτος (65’ Κανελλόπουλος), Βελτσάνης, Λεσιώτης, Κουρής, Ζώρας, Καλυβόπουλος, Κουβάτσος (90’ Τσιαλκούτης), Μπρούσος, Μούχο, Ράντης (82’ Καραμάνης).