Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 1-1 … με πολύ όμορφο θέαμα

0
570

Από ένα βαθμό πήραν σήμερα Πανασιναϊκός και ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, στην μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δρεπάνου.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, ο κακός αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είχε μαζέψει πολύ νερό από την συνεχή βροχή και που εμπόδιζε τις κινήσεις των Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 1-1 … με πολύ όμορφο θέαμαδυο ομάδων.

Μάλιστα και οι δυο ζήτησαν στο ημίχρονο από τον διαιτητή να διακόψει, κάτι που όμως δεν συνέβη. Πάντως στα τελευταία 20’ η βροχή σταμάτησε.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ξεκίνημα, όταν στο 10’ όταν ο Δήμας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μουζακιώτης.

Επίσης, στο 35’ άλλη μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μουζακιώτης πήρε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή, προχώρησε αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανασιναϊκός έγινε πιο απειλητικός και στα τελευταία λεπτά υπήρξαν διαδοχικές ευκαιρίες και για την μια και την άλλη ομάδα, για να σκοράρει. Να σημειώσουμε εδώ και τις σοβαρές απουσίες που είχε ο Πανασιναϊκός (Γιάνσεν, Τοπάλι, Καραβιάς).

Στο 55’ πλασέ του Γ.Ταμπάκη από τη περιοχή πέρασε έξω, στο 66’ ο Μακαρατζής απέναντι στον Κομπόση έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 78’ από πλάγιο, γύρισμα στη περιοχή από τον Παπαδημητρίου, ο Γ.Ταμπάκης με πλασέ πέτυχε το 1-1.

Στο 83’ πλασέ του Γ.Ταμπάκη από τη περιοχή απέκρουσε ο Κομπόσης.

Στο 86’ από παράλληλη μπαλιά, ο Σ.Παπαγεωργόπουλος βγήκε τετατέτ, ο Τσακάλης απέκρουσε με το χέρι και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 90’ από διώξιμο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Καββεζός με εκτός θέσης τον Κομπόση επιχείρησε να πλασάρει αλλά αστόχησε σε κενή εστία.

Στο 92’ ο Καββεζός έβγαλε για τον Παπαδημητρίου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Κομπόσης πρόλαβε.

Στο 92’ ο Δήμας έφυγε λίγο πάνω από το κέντρο, ο Τσακάλης όμως του έκλεισε σωστά τοι χώρο κι απέκρουσε με το πόδι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Παπασαραντόπουλος, Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Παπαδημητρίου, Κωστόπουλος (76’ Τσαβδαράς), Μακαρατζής (70’ Σκρέλι).

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος, Σ.Παπαγεωργόπουλος, Λιαγκρής, Ψύχος- Σιώτος (55’ Κίρκος), Παναγιωτόπουλος (65’ Τζανέτος),  Νανάι (60’ Παιδάκης)- Δήμας, Μουζακιώτης, Ταραντίλης.