Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 0-2 …Στο δεύτερο ημίχρονο η νίκη για τον Ποσειδώνα

0
604

Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ποσειδώνας Διδύμων επικράτησε του Αριστείωνα Λυγουριού, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής και του νερού που είχε κρατήσει το μισό σχεδόν γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι καθυστέρησε η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την ελπίδα ότι θα μειωθεί η ένταση της βροχής, κάτι που σταδιακά συνέβη.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, στο δεύτερο και μετά το 0-1, ο ρυθμός έγινε καλύτερος, αφού ο Αριστείωνας προσπάθησε να αντιδράσει. Τελικά, σε μια αντεπίθεση ο Ποσειδώνας πέτυχε και το 0-2 στο 83’ κι εκεί το αποτέλεσμα κρίθηκε.

Στο 10’ καλή φάση για τον Αριστείωνα, όταν ο Παστελλόπουλος έβγαλε για τον Μπάζο, αυτός πέρασε από πλάγια τον Χρήστου, αλλά τον πρόλαβε αμυντικός με τάκλιν κι έκοψε.

Στο 60’ πλασέ του Σ.Κονδύλη περίπου από το σημείο του πέναλτι, απέκρουσε ο Πνευματικός.

Στο 65’ από κόρνερ, κόλλησε όλη η άμυνα του Αριστείωνα και ο Πνευματικός και ο Κοτσοβός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Αριστείωνας προσπάθησε κυρίως με μεγάλες μπαλιές να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Χρήστου, έγιναν δυο-τρία σουτ που κόντραραν  και μια κεφαλιά του Μπάζου πέρασε έξω.

Στο 83’ από λάθος που προέκυψε έξω από την περιοχή, κέρδισε ο Αποστόλου κι έδωσε στον Μπροδήμα, αυτός έκοψε στον Βαγ.Προσίλη, ο οποίος πέτυχε το 0-2.

Μια ακόμη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο, από κεφαλιά του Κοτσοβού έξω.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Διδασκάλου (Μ.Γαλάνης), Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Καραμάνος, Κυριακίδης, Μέντης, Αλεξ (55’ Παπανδριανός)- Μπάζος, Παστελλόπουλος (70’ Οψιμούλης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου- Αντ.Κονδύλης, Οικονομόπουλος, Μέλση (70’ Μούγιος), Μπάρδης (65’ Δαγρές)- Κοτσοβός, Δ.Προσίλης, Τρέσα- Σ.Κονδύλης (80’ Β.Προσίλης)- Μπροδήμας (88’ Χίντα), Αποστόλου.