Επιτυχημένη η εκδήλωση του Παναργειακού

0
535

Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Παναργειακός.

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε στον ετήσιο αποκριάτικο χορό της ομάδας.
Εκτός του Δ.Σ. της ομάδας, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη διοικήσεων από Ερμή Κιβερίου, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου , Αργοναύτη και πολύς κόσμος.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκε ο Αθανάσιος Παπακόρδας, μέλος της ομάδας που το 1956-57 αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική.

Ανακοίνωση εκδόθηκε από την διοίκηση της ομάδας, για την εκδήλωση αυτή, όπου αναφέρονται τα εξής:
Εκ μέρους της διοίκησης του Παναργειακού σας ευχαριστούμε για την πολυπληθή παρουσία σας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό μας, μας δίνετε κουράγιο και δύναμη προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για να δούμε τον Παναργειακό εκεί που του αξίζει, στην ΚΟΡΥΦΗ.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε μια σημαντική φυσιογνωμία του ποδοσφαίρου που με δεκαπενταετή αγωνιστική παρουσία υπηρέτησε τα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια τον Παναργειακό.

Τιμήσαμε ένα σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον κύριο Αθανάσιο Παπακόρδα.
Τον τιμήσαμε όχι μόνον για την προσφορά του στο αργολικό ποδόσφαιρο και στον Παναργειακό αλλά κυρίως για το σπάνιο ήθος που μας δίδαξε, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ο Αθανάσιος Παπακόρδας, ως αρχηγός της ομάδας και οι συμπαίκτες του πρωταγωνίστησαν στην χρυσή εκείνη εποχή του Παναργειακου της Ά Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 1956-1957, ενος συλλόγου που μπήκε στην αθλητική ζωή για να παίξει τελικά έναν πολυσήμαντο ρόλο στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, βάζοντας θεμέλια σε ένα σωματείο, που αισίως προσεγγίζει ένα αιώνα ανεκτίμητης κοινωνικής και αθλητικής δράσης.
Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Θανάση όλοι μας.”