Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 1-0 … Δύσκολα την νίκη ο γηπεδούχος

0
508

Δύσκολα ο Τροιζηνιακός νίκησε τον Ασκληπιό, στο γήπεδο Πόρου, με γκολ που σημειώθηκε στο 75’.

Να τονισθεί πως ο Ασκληπιός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός Μπάκας.

Έγινε ένα μέτριο παιγνίδι, με τον Ασκληπιό παραταγμένοι αμυντικά, ενώ τον Τροιζηνιακό να έχει γενικώς προβλήματα σε ένα γήπεδο εντελώς διαφορετικό από το δικό του, στο Γαλατά.

Στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες είχε ο Τροιζηνιακός με Σούχλα, Κατσέλη, Σουμπάμ.

Από την πλευρά του ο Ασκληπιός ζήτησε πέναλτι στο 40’ όταν σε σουτ του Νάτση, η μπάλα σταμάτησε χέρι αντίπαλου αμυντικού.

Κλασική ευκαιρία δεν είχαμε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Τροιζηνιακός αύξησε περισσότερο την πίεση του στο τελευταίο τέταρτο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 75’ ο Δρούγκας, αφού η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Καραγιάννης, Μπατζάβαλης, Γάτσινος (85’ Δ.Σαμπάνης), Μπαλτάς, Μοχάμετ- Σούχλας, Καλύβας, Μαρίνης, Σουμπάμ (80’ Δελαπόρτας)- Δρούγκας (77’ λόγω τρ. Ανδρέου)- Κατσέλη.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Μπάκας, Μάτζαρης, Βαρβαρέσος- Καραμπέτσος, Καπετανκωνσταντής, Νάτσης- Πίτσας (80’ Μπαβέλας), Αχλαδιώτης, Δουβλής.