Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-3 … Εύκολα στο β’ ημίχρονο

0
640

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Λέρνας σκόραρε μέσα στον Πόρο, επικράτησε με 3-0 και έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ένωσης ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε κατοχή μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις . Κλασική ευκαιρία όμως δεν έβγαλε. Είχε κάποια καλά σουτ: στο 20’ με τον Κιρβαλίτζε στο 30’ και στο 33’ με τον Βαρβουλέτο που πέρασαν έξω.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 48’ σε σέντρα του Βαρβουλέτου, ο Κολιόπουλος από το δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ από μπαλιά του Κολιόπουλου, ο Αρδάμης βγήκε τετατέτ και με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 70’ από κάθετη του Τριανταφύλλου, ο Κολιόπουλος βγήκε τετατετ και πέτυχε το 0-3.

Από κει και μετά δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο.

Όσο για τον Ποσειδώνα, ήταν αξιόμαχος στο πρώτο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια η αναγκαστική αποχώρηση του στόπερ Κ.Βλάχου φάνηκε ότι του στοίχισε πολύ (συν τις απουσίες λόγω τραυματισμών και ειδικά του πρώτου σκόρερ του Χατζόπουλου).

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ι.Καλογερόπουλος): Τζάνος (76’ Π.Βλάχος), Γκιών (80’ λ.τρ. Σταύρου), Κ.Βλάχος (46’ Στρατηγός), Βούρτσας, Μίνο- Λόλας, Τριμπόνιας, Μισλίμ (65’ λ.τρ. Καϊκας)- Ρούσσος, Ντάπι, Στάικος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Γεώργας (46’ Φ.Σαλαπάτας), Μπόμπος, Κατσίρης, Πίτρης- Διαμαντής (80’ Α.Σαλαπάτας), Αρδάμης (70’ Αντωνιάδης), Τριανταφύλλου- Κιρβαλίτζε, Κολιόπουλος, Βαρβουλέτος.