Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0-3 … Το γκολ στο 18’ απλοποίησε τα πράγματα

0
650

Πέρασε από το Δρέπανο η Κορωνίδα Κοιλάδας, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο κι άλλα δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, συνεχίζει να είναι τρεις βαθμούς πίσω από την Ένωση Λέρνας.

Το παιγνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η Κορωνίδα, που ήταν έτσι κι αλλιώς το φαβορί της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ στο 18’.

Στο 55’ και στο 62’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 κι εκεί τελείωσαν όλα και τυπικά.

Γενικά η Κορωνίδα ήταν προσεκτική μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχε, έδινε χώρο στον αντίπαλο ώστε να βρει χώρους προς την αντίπαλη εστία.

Όσο για τους γηπεδούχους, η μόνη περίπτωση που έφτασε σε θέση βολής, ήταν στο 12’ όταν ο Μανιάτης πέρασε στον Ρεβίθη, αυτός από πλάγια έκανε ένα πλασέ, άουτ.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τη μπάλα, ο Τσίτση έβγαλε τη σέντρα, ο Σχοινάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Γιαννακόπουλος με δεύτερη, άνοιξε το σκορ.

Στο 55’ προσπάθεια από τον Α.Οψιμούλη και σέντρα, ο Μέγας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέτυχε το 0-2.

Στο 62’ ο Γιαννακόπουλος από αριστερά ανέβηκε όλη την πλευρά χωρίς αντίπαλο, έκανε τη σέντρα και ο Α.Οψιμούλης με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Τ.Κίκιλης): Πλατής- Κασνέτσι (58’ Μητροσύλης), Ρεβίθης, Γκιαούρης, Χαβενετίδης- Μανδύλης Π. (86’ Κατσαρός), Μπάρδης, Μανιάτης- Ρεβίθης Ελ. (27’ λόγω τρ. Ντεβές), Χριστόπουλος (86’ Κολορίζας), Μανδύλης Σπ.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς, Οψιμούλης Ι.Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Κούκλα, Τσίτση, Μέγας (62’ Κάλα)- Κέλλη, Σχοινάς (58’ Παπασταύρου), Αργ.Οψιμούλης (76’ Λούκας).