Α1 Αργολίδας: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 0-1

0
451

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις , έκρινε το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Σπέτσες- Αριστείωνα Λυγουριού, με νικητή τον φιλοξενούμενο.

Με αυτό τον τρόπο, ο Αριστείωνας κάλυψε την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ασκληπιό.

Μετριότατο παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κλασικές ευκαιρίες, περισσότερο γύρω από το κέντρο οι δύο ομάδες.

Στο 25’ σουτ του Κομπόγιωργα σταμάτησε ο Πνευματικός, ενώ λίγο αργότερα, παράλληλη μπαλιά του Κομπόγιωργα δεν πρόλαβε Κουβάτσος να την στείλει προς το τέρμα.

Για τον Αριστείωνα, στο 40 σουτ του Κυριακίδη από το σημείο του πέναλτι περίπου, πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Μπάζου στο 42’.

Στο 46’ λάθος γύρισμα του Βιγκλιάρη στον Μουράτη, παρενεβλήθη ο Κόλλιας, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Από το 60’ έως το 75’ οι Σπέτσες άσκησαν πίεση, κυρίως με σουτ των Τριπολιτσιώτη, Κρεμμύδα, Κομπόγιωργα. Επίσης μετά από κεφαλιά του Μλάντοφ, ο Κρεμμύδας δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά, σουτ του Κρεμμύδα από πλάγια αριστερά περασε άουτ, σουτ του Κομπόγιωργα, ο Πνευματικός έχασε τη μπάλα αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Φτάσαμε στο 91’ , ο Παστελλόπουλος από πλάγια δεξιά κτύπησε φάουλ, η μπάλα γκέλαρε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μουράτης, Σουλιάς, Μέξης, Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Τριπολιτσιώτης, Κρεμμύδας, Μλάντοφ- Κομπόγιωργας, Πάτραλης (62’ Ζάχου), Σκαβάτσος.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Γεώργας, Γαλάνης, Λαμπρούσης, Δριμούρας- Διδασκάλου, Καραμάνος, Κυριακίδης (77’ Οψιμούλης)- Μπάζος (85’ Μ.Γαλάνης), Παπανδριανός (67’ Ρέκκας), Κόλλιας (50’ Παστελλόπουλος).