Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ- ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 0-0

0
643

Χωρίς γκολ έμειναν Αριστέας Άργους και Πανασιναϊκός σήμερα, στο γήπεδο Προσύμνης.

Με ελλείψεις οι φιλοξενούμενοι, δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Από την άλλη, ο Αριστέας παρά την φυγή δυο παικτών του, θα μπορούσε να σκοράρει το πρώτο ημίχρονο.

Στο 25’ από δεξιά ο Μπουμπάρης έκανε την σέντρα-σουτ,. Απέκρουσε ο Τ.Ταμπάκης, ο Γ.Βερβενιώτης πλάσαρε, ο Τσακάλης όμως έσωσε.

Στο 30’ από δεξιά ο Αλεξανδρόπουλος έδωσε στον Μπουμπάρη, αυτός σέντραρε, από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε ο Παντελή, λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 38’ από δεξιά ο Παντελή σέντραρε για τον Φατούρο, το απευθείας σουτ του έγλειψε το δοκάρι.

Στο 44’ σέντρα του παντελή, στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπουμπάρη, από οποίος από κοντά πλάσαρε, στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 69’ από αριστερά ο Καραβιάς μπήκε στη περιοχή και σούταρε χαμηλά διαγώνια, μόλις έξω.

Στο 75’ από αριστερά ο Παπαδημητρίου πέρασε για τον Καραβιά, αυτός σούταρε μόλις έξω.

Στο 87’ μπροστινή μπαλιά του Τεμέλκοφ για τον Καραβιά, αυτός σούταρε άουτ.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Μαυρόγιαννης- Αλεξανδρόπουλος, Καραβίδας, Σουλελές, Μπακατσέλος- Βόγκλης,  Φατούρος, Παντελή (88’ Κοκοτός)- Γ.Βερβενιώτης (91’ Πούλος), Μποζιονέλος (68’ Μαμμωνάς), Μπουμπάρης (83’ Καρατζούλης).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Παπασαραντόπουλος (56’ Μακαρατζής), Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπιτινής (46’ Σκρέλι)- Παπαδημητρίου, Καραβιάς, Κωστόπουλος (76’ Τοπάλι- 84’ λ. Τρ. Δεληγιάννης).