Τον Χαρτσιά απέκτησε η Ένωση Ερμιονίδας

0
755

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου η Ενωση Ερμιονίδας, η οποία ανακοίνωσε την τέταρτή της προσθήκη.

Πρόκειται για τον Κώστα Χαρτσιά, ο οποίος κατάγεται από την Κόρινθο και προέρχεται από τα σπλάχνα του Αστέρα Τρίπολης. Εχει αγωνιστεί και σε Ζάκυνθο, Νίκη Βόλου, Παναχαΐκή και Α.Ε. Καραϊσκάκη, ενώ από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Α.Ο.Χαλκίς. Στον αγώνα της 3ης Δεκεμβρίου είχε πετύχει στην Ερμιόνη το νικητήριο γκολ της ομάδας του (συνολικά έχει πετύχει 2 γκολ με τον ΑΟΧ, απο τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα της Εύβοιας).

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση, τη στιγμή που η ομάδα έψαχνε το τελευταίο διάστημα εναν καλό πλάγιο επιθετικό, ο οποίος θα βοηθούσε στον τομέα που υστερεί φέτος η ομάδα, αυτόν του σκοραρίσματος.

Το δελτίο τύπου
«Η Α.Ε.Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χαρτσιά. Ο Κώστας Χαρτσιάς είναι 24 ετών ( 15/09/1992) ακραίος επιθετικός και προέρχεται από τα σπλάχνα του Αστέρα Τρίπολης. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζάκυνθο, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και Α.Ε. Καραϊσκάκη, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»