Δημ.Σφυρής: Κερκίδες στα γήπεδα Ηλιοκάστρου και Πορτοχελίου, αλλαγή τάπητα στην Ερμιόνη

0
348

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ερμιονίδας, το Σάββατο, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθούν κερκίδες στα γήπεδα Ηλιοκάστρου και Πορτοχελίου.

Επίσης, θα αλλάξει ο συνθετικός τάπητας του γηπέδου της Ερμιόνης.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κοσμά Γεωργίου, ο κ.Σφυρής είπε:

«Καλή ποδοσφαιρική Χρονιά αν και είμαστε στην μέση της περιόδου. Αυτό πού μπορώ να πω είναι ότι μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι τραβάνε οι παράγοντες. Είναι πάρα πολλές δεκαετίες που ασχολούμαι με αυτό και το ευχάριστο είναι από την θέση πού έχω προσπαθούμε όσο μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιες υποδομές .
Τα πλάνα μας λοιπόν πού είχαμε, εκτός από το γήπεδο πού όπως είδατε με διάφορα προβλήματα υλοποιήθηκε, είναι να δούμε και κάποια άλλα γήπεδα, όπως το γήπεδο του Ηλιοκάστρου πού αποκτά πλέον κερκίδες αφού μπήκε στο περιφερειακό πρόγραμμα, του Πορτοχελίου και αυτό θα αποκτήσει κερκίδες και βεβαίως πρωτίστως είναι το γήπεδο της Ερμιόνης πού πρέπει να αλλαχτεί ο συνθετικός τάπητας, γιατί τα έχετε τραβήξει εσείς οι ποδοσφαιριστές, έχετε τραυματιστεί, έχετε πονέσει και στην τελική ανάλυση δεν είσαστε εγκλιματισμένοι για να μπορέσετε να αγωνιστείτε , άρα λοιπόν από την δική μας πλευρά και από την μεριά της περιφέρειας προχωράμε σε αυτό το σημείο .

Προσπαθούμε να βρούμε διάφορους τρόπους γιατί έχουμε πονέσει- και το λέω γιατί οι παράγοντες έχουν μεγάλο αγώνα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες κυρίως τις οικονομικές. Αρα το πρώτο πού έχει να κάνει είναι το οικονομικό και είμαστε σε άμεση συνεργασία με τους παράγοντες για να βρούμε τρόπους όχι για να βγάλουμε την χρονιά, αλλά για να βάλουμε τις βάσεις για να προχωρήσει αυτή η ομάδα που ξεκίνησε από χαμηλά και έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα για να μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πλέον ότι έχουμε μία ομάδα πού μπορεί να σταθεί σε μεγάλες κατηγορίες .

Εύχομαι σε όλους εσάς που συνδράμουν στην ομάδα να έχετε καλή χρονιά και καλή τσέπη και εύχομαι στους ποδοσφαιριστές να έχουν δύναμη υγεία και πάνω απ όλα να ευχαριστηθούν το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής χρονιάς».