Α2 Αργολίδας: ΥΔΡΑ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-0 … Έχασε στις αντεπιθέσεις

0
914

Ήττα που τον έβγαλε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης του 1ου ομίλου, υπέστη ο Πανναυπλιακός στην Ύδρα, με σκορ 2-0.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν κόντρα στην ροή του αγώνα, καθώς ο Πανναυπλιακός μπήκε από την αρχή δυνατά, δημιουργούσε αλλά και έχανε τις ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα.

Δύο φορές ο Φουρνάρος κι από μια οι Κίρκος και Νικολάου σε θέση βολής απέναντι από τον Καλαφάτη, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 43’ ο Ζντράβα πέτυχε το 1-0.

Ο Πανναυπλιακός προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ αυτό και ειδικά μετά το 60’ ήταν καταιγιστικός. Και πάλι οι ευκαιρίες σημαντικές, σε κάποιες περιπτώσεις είχε καθοριστικές αποκρούσεις και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, τελικά, σε μια αντεπίθεση στο 80’ ο Κιουράνης πέτυχε και το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΥΔΡΑ: Καλαφάτης, Κρανιδιώτης, Βελικα (87’ Σμυρνιώτης), Ντόνι, Τσαγκάρης, Τζάκας, Κυριακάκης, Κοφίτσας (90’ Παπανικολάου), Ζντράβα, Ράμπιας, Ζώγκος (76’ Κιουράνης).

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Βουρνάζος): Μαχαίρας, Κυριακίδης, Γκραντινάρου (70’ Κουγιάς), Μπρέγιανος, Ευστρατιάδης, Αργύρης (80’ Βουρνάζος), Θ.Σαράντης, Κίρκος, Φουρνάρος, Νικολάου, Μπέκας (55’ Ε.Σαράντης).