Α2 Αργολίδας: ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 0-0 … Κόλλησαν στην ισοπαλία

0
602

Χωρίς γκολ έληξε το Ναυπλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Δυοβουνιώτη και Ναύπλιο 2017.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για φέτος για τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου, το Ναύπλιο 2017 (που μετράει και 10 νίκες). Να σημειωθεί πως και στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (με 1-1).

Το Ναύπλιο 2017 είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και φυσικά να σκοράρει. Δύο φορές η μπάλα στα δοκάρια, ενώ τρεις φορές η μπάλα αποκρούστηκε επάνω στη γραμμή του τέρματος των γηπεδούχων.

Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες ήταν στο τέλος, στο 85’ και στο 87’.

Στην πρώτη περίπτωση, από αριστερά ο Καλυβάς κτύπησε κόρνερ, ο Φίλης από τη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά, ο Αραμπός απέκρουσε.

Στην δεύτερη, σέντρα από αριστερά του Διαλιάτση, η μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά, νέα σέντρα του Μπούνου, πλασέ του Διαλιάτση και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ: Αραμπός, Ροκάι, Τζάνος, Βλαχόπουλος, Φρισύρας, Αραμπός, Κωστάκης, Γκολέμης (90’ Τάσαινας), Καραμάνος (54’ Μπότσος), Φιλίνης (80’ Γκούντι), Διαλιάτσης (87’ Κουστένης).

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Φ.Παπασαράντος, Διαλιάτσης, Φλεβάρης, Ατζαμίδης, Φίλης, Φλεβάρης, Π.Παπασαράντος (75’ Μπούνος), Καζάς, Καπόγιαννης (55’ Σκαρπέτζος), Καλυβάς, Κομνηνός.