Α2 Αργολίδας: Άνετα ο ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ τον ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ 3-0 … (Φωτό)

0
1145

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου σήμερα ο Παμμιδεατικός να επιβληθεί του Μυκηναϊκού με 3-0 και να συνεχίσει να ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2 Αργολίδας με την ομάδα των Μεθάνων με 24 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν ενωρίς και επιτυγχάνοντας ένα ακόμη γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεν άφησαν περιθώρια να ελπίζουν στους φιλοξενούμενους. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στα δύο ημίχρονα. Ο Μυκηναϊκός προσπάθησε μόνο με αντεπιθέσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο-τρεις ευκαιρίες να βάλει και αυτό ένας γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Κούτουλας, ο οποίος από κοντά πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 48’.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73’ από τον Κούκουλη.

Οι φιλοξενούμενοι φιλοδορήθηκαν με τρεις κίτρινες κάρτες (Τσετσέκος, Κοσμάς και Καμπέρι) από την διαιτητή Αναστασία Σιαχάμη.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σιαχάμη, Κουτσούκου και Μελέτη.

ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ: Μητράκος, Γαλύφας, Μυλωνάς, Δουβίκας, Καλογερόπουλος Π., Καλογερόπουλος Α., Κουκούλης, Παναγής, Κούτουλας, Μπούκας, Κυμπούρης (72’ Πουλόπουλος).

ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ: Τσετσέκος, Κοσμάς, Καμπέρι, Κατσαρός Β., Κατσαρός Γ., Μαρινόπουλος, Ξαφεράς, Κυμπούρης Αλ. (60’ Αλεξόπουλος), Λεκοσιώτης, Κατσαρός Αθ., Γκολέμης.