Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-0

0
568

Χωρίς φάσεις και γκολ στον Πόρο

Δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματική εικόνα του τι έγινε σήμερα το απόγευμα στον Πόρο, στο παιγνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Αστέρα Δρεπανιακό, το τελικό 0-0.

Ο Ποσειδώνας ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και λόγω των σημαντικών ελλείψεών του και κυρίως χωρίς τον τραυματία Χατζόπουλο.

Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή στο 10’ σε χέρι αμυντικού του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο -πιθανόν κι από την κούραση του αγώνα της Πέμπτης, ο Ποσειδώνας υποχώρησε, ο Αστέρας ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, αλλά και αυτός δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το μόνο που μπορεί να σταχυολογηθεί είναι στο τέλος όταν ο Μανιάτης δέχθηκε μπαλιά στο κέντρο άμυνας του Ποσειδώνα, αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα είναι θετικό για τον Αστέρα, αφού άφησε 7 βαθμούς πίσω του τον Ποσειδώνα, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει το νωρίτερο την παραμονή του στην κατηγορία.

Να σημειώσουμε πως έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα ο Τόμι Κίκιλης.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ: Βλάχος- Μισλίμ, Mίνο, Βούρτσας, Βλάχος- Λόλας, Αναγνωστόπουλος (46’ Σταύρου), Τριμπόνιας (46’ λόγω τρ. Δεκούλος)- Πάνου Αγ. (70’ Καϊκας), Ρούσσος, Στάικος (86’ Στρατηγός).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Τ.Κίκιλης): Πλατής- Μαούρης, Ρεβίθης, Γκιαούρης, Χαβενετίδης- Ντεβές (65’ Παπαϊωάννου), Μπάρδης –  Μητροσύλης (90’ Ε.Ρεβίθης), Μανιάτης, Σπ.Μανδύλης- Χριστόπουλος (Κατσαρός).