Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 4-1 … Πιο ουσιαστική η Κορωνίδα πήρε την νίκη

0
577

Με νίκη συνεχίζει και η Κορωνίδα Κοιλάδας την πορεία της, αφού επικράτησε με 4-1 του Πορτοχελιακού. Πάντως, το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους, αφού ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και ήταν δυνατός στο χώρο του κέντρου.

Νωρίς έγινε το 1-0, στο 10’ από παράλληλη μπαλιά, με πλασέ ο Α.Σχοινάς πέτυχε το 1-0.

Στο 25’ισοφάρισε ο Πορτοχελιακός, με σουτ του Ι.Ε.Ζαραφωνίτη, σε κόψιμο του Σαγκατέλοφ από δεξιά.

Στο 33’ από προσπάθεια και σουτ του Γιαννακόπουλου, ο Δ.Σχοινάς απέκρουσε με το σώμα και στην επαναφορά πάλι ο Α.Σχοινάς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1.

Ο Πορτοχελιακός είχε στη συνέχεια ένα δοκάρι με τον Ι.Ε.Ζαραφωνίτη και ένα σουτ του Ι.Β.Ζαραφωνίτη, το οποίο απέκρουσε ο Αλευράς.

Στο 60’ έγινε το 3-1 από τον Α.Σχοινά, με διπλή προσπάθεια, μετά την πρώτη ασταθή απόκρουση του Δ.Σχοινά.

Στην συνέχεια ο Πορτοχελιακός προσπάθησε να βγει πιο ψηλά και στο 85’ είχε την μεγάλη του ευκαιρία να μειώσει , με σουτ του Σαλλάκου από τη μικρή περιοχή, το οποίο όμως κόντραρε αμυντικός σε κόρνερ.

Και ουσιαστικά με το σφύριγμα της λήξης, ο Ντούβαλης με σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 4-1. 

Εκτός των γκολ η Κορωνίδα είχε ακόμη δυο-τρεις φάσεις με τον Α.Σχοινά, αλλά γενικά η απόδοσή της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κωτσαράς (Α.Οψιμούλης), Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Κουκλάς- Κέλλης, Τσίτσης, Κάλα (Μέγας), Γιαννακόπουλος- Λούκας (Παπασταύρου) – Σχοινάς (85’ Ντούβαλης).

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Π.Παπασταύρου): Δ.Σχοινάς- Μεμάλι, Στρίγγος, Ζέρια, Λούμης- Σαλλάκου, Μπέγκα (80’ λόγω τρ.Χρ.Κουτσοποδιώτης), Λούτα (70’ Μπούκουρης), Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Ι.Ε.Ζαραφωνίτης (46’ Κοξίδης), Σαγκατέλοφ.