Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 0-1 … Μόνο τον Αριστείωνα νικάει φέτος ο Ασκληπιός!

0
869

Δύο νίκες έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ασκληπιός και οι δύο, είναι σε βάρος του Αριστείωνα. Σήμερα η ομάδα της Επιδαύρου επικράτησε με 1-0 στο Λυγουριό και έδειξε ότι δεν έχει παρατήσει ακόμη την προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία.

Απόδειξη της προσπάθειας είναι οι τρεις μετεγγραφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες κι αφορούσαν την επιστροφή του Θοδωρή Νάτση και την ενίσχυση με τους Στ.Βαρβαρέσο από τον Φοίνικα και Αχλαδιώτη από ομάδα της Αθήνας.

Ο Αριστείωνας ήταν η ομάδα με κατοχή μπάλας και προσπάθεια να φτάσει στο γκολ, όμως παραμένει το επιθετικό πρόβλημα.

Οι ευκαιρίες του Αριστείωνα στο πρώτο ημίχρονο:

  Συνδυασμός Διδασκάλου- Ρούμπου, η μπάλα στον Ρέκκα από το σημείο περίπου του πέναλτι, καθυστέρησε τόσο όσο να τον προλάβει ο Καπετανκωνσταντής

  Κεφαλιά του Γαλάνη από κόρνερ του Ρούμπο, απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.

  Προσπάθεια από αριστερά του Δριμούρα, δεν γύρισε σωστά τη μπάλα σε συμπαίκτη του, που ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Ο Ασκληπιός είχε μια κεφαλιά με τον Μάντζαρη, που έδιωξε αμυντικός του Αριστείωνα.

Στο 60’ από τη περιοχή με σουτ ο Αχλαδιώτης νίκησε τον Πνευματικό και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Ο Αριστείωνας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και ουσιαστικά είχε στο 85’ μια με τον Ρούμπο, πλάγια στη μικρή περιοχή, που εξουδετέρωσε ο Καλυβόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Δ.Γαλάνης, Γεώργας (70’ Παστελόπουλος), Μ.Γαλάνης- Διδασκάλου, Καραμάνος, Μέντης (90’ Κόλλιας), Ρούμπος, Ρέκκας (55’ Γ.Οψιμούλης)- Παπανδριανός.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α.Τόγιας): Καλυβόπουλος- Μπαβέλας, Μάτζαρης, Καπετανκωνσταντής, Βαρβοαρέσος- Καραμπέτσος, Λαλιώτης, Πίτσας- Παύλου (85’ Μπινιάρης), Παύλου, Νάτσης- Αχλαδιώτης.