Τέλος ο Νάτσης από την Κοιλάδα- Αναμένεται κι άλλη μετεγγραφή

0
728

Οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της Κορωνίδας Κοιλάδας συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Τελευταίο επεισόδιο στο συγκεκριμένο …σίριαλ, είναι η απόφαση να διακοπεί η συνεργασία με τον 27χρονο μέσο Θύμιο Νάτση. Προφανώς και οι δύο πλευρές δεν ήταν ευχαριστημένες από την συνεργασία, αφού και ο ποδοσφαιριστής δεν φάνηκε να εγκλιματίζεται απόλυτα και η διοίκηση είχε περισσότερες απαιτήσεις, με βάση το κόστος. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα γινόταν μόνιμα αλλαγή στη διάρκεια των αγώνων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει:

«Ο Α.Ο.Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θύμιο Νάτση.
Η οικογένεια του Α.Ο.Κορωνίς Κοιλάδας τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Προφανώς, η διοίκηση γι αυτό τον λόγο απέκτησε τον Λούκας, τον οποίο γνωρίζουν και θα καλύψει το κομμάτι της δημιουργίας- αν και δείχνει ακόμη ανέτοιμος.
Επίσης, αποκτήθηκε ο Κέλλη για να δώσει λύση στο επιθετικό κομμάτι.

Οπότε, απομένει μια ακόμη κίνηση, που θα αφορά μάλλον το αμυντικό κομμάτι, όπου οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για ποδοσφαιριστή, από την γύρω περιοχή όμως και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η περίπτωση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως από την αρχή της περιόδου έχουν αποχωρήσει ο Σουσανίδης (που αγωνίσθηκε μόνο για το διάστημα που ήταν στην περιοχή λόγω δουλειάς), ο Μάλαμας από την Καλαμάτα που αγωνίσθηκε ελάχιστα ως αλλαγή, τώρα ο Νάτσης. Επίσης ο πιτσιρικάς ο Μπούκουρης πήγε στον γειτονικό Πορτοχελιακό.