Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ- ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 2-1 … Με ένα γκολ ανά ημίχρονο την νίκη ο γηπεδούχος

0
552

Μέτριο παιγνίδι στον Πόρο, όπου θα αγωνίζεται ο Τροιζηνιακός έως ότου ετοιμαστεί το γήπεδο Γαλατά, με την τυπικά γηπεδούχο ομάδα να παίρνει την νίκη, πετυχαίνοντας ένα γκολ ανά ημίχρονο.

Ο Τροιζηνιακός ξεκίνησε καλά, έχοντας απέναντί του μια ομάδα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και να περιμένει στο μισό γήπεδο.

Στο 25’ από κόρνερ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σούχλας με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Τροιζηνιακός είχε ένα σουτ του Κατσέλη από τη μικρή περιοχή έξω, σε γύρισμα του Σουμπάμ και ένα ακόμη σουτ του Σουμπάμ, από γύρισμα του Σούχλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αριστείωνας Λυγουριού ανέβηκε λίγο πιο ψηλά και ισοφάρισε στο 51’ με σουτ του Μεντή από 30 μέτρα.

Στο 62’ από κακή συννενόηση Διδασκάλου-Πνευματικού, σε μπαλιά του Σταματέλου, επωφελήθηκε ο Σαμπάνης, πέρασε τον Πνευματικό κι έκανε το 2-1.

Μετά από λίγο ο φιλοξενούμενος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λαμπρούσης (στο 65’).

Το μόνο αξιοσημείωτο από κει και μετά ήταν ένα σουτ του Παπανδριανού από πλάγια στο 86’ , το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Αντωνόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Αντωνόπουλος- Μπατζάβαλης, Καλύβας, Μπαλτάς (75’ Γάτσινος), Μοχάμετ- Σούχλας, Σταματέλος, Δρούγκας (70’ Μαρίνης), Δ.Γ.Σαμπάνης- Σουμπαμ, Κατσέλη (65’ Δελαπόρτας).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Δ.Γαλάνης, Λαμπρούσης, Μ.Γαλάνης- Διδασκάλου, Καραμάνος, Μέντης, Ρούμπος (60’ Οψιμούλης), Δριμούρας- Ρέκκας (75’ Παστελόπουλος), Παπανδριανός.