Α1 Αργολίδας: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-3 … Πέρασε από τις Σπέτσες η Ένωση Λέρνας

0
731

Καλύτερη η ομάδα της Ένωσης Λέρνας πέρασε με 3-2 από τις Σπέτσες και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους μετέπειτα νικητές, αφού στο 10’ ο Κεφαλονίτης αξιοποίησε λάθος πάσα αντιπάλου και έκανε το 1-0.

Γρήγορα όμως ήρθε η απάντηση της Ένωσης, που σε 3’ γύρισε το σκορ. Αρχικά στο 13’ ο Φ.Σαλαπάτας ισοφάρισε και στη συνέχεια, στο 16’ ο Κολιόπουλος πέτυχε το 1-2.

Το 2-2 έγινε στο 27’ με τον Κομπόγιωργα.

Σε αυτό το πρώτο ημιχρόνο οι Σπέτσες είχαν σουτ με Κεφαλονίτη και Κομπόγιωργα και μια παράλληλη του Μλάντζοφ που δεν πρόλαβε ο Παρεμουτζιάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση με περισσότερες δυνάμεις έψαξε το γκολ και το πέτυχε στο 64’ με φάουλ του Τριανταφύλλου και παρά την προσπάθεια του Μουράτη.

Ο Τριανταφύλλου στο 46’ είχε επίσης ένα κακό σουτ στη γωνία, που απέκρουσε ο Μουράτης. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά επίσης σε τετατέτ με τον Κολιόπουλο και μια προσπάθεια του Σαλαπάτα μετά το 2-3.

Οι Σπέτσες στο 85’ είχανε ένα σουτ του Μλάντζοφ έξω κι ένα του Τριπολιτσιώτη πάνω στον Κατσαούνη. 

Οι συνθέσεις:

ΣΠΕΤΣΕΣ (Σπ.Μιχαλάκης): Μουράτης- Κουμπέγια (71’ λόλγω τρ. Παπανδρέου), Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος- Τριπολιτσιώτης, Κρεμμύδας, Μλάντζοφ- Κομπόγιωργας, Κεφαλονίτης (35’ λογω τρ. Δ.Παρεμουτζιάν), Βώκος (63’ Χρ.Παρεμουτζιάν).

ΕΝΩΣΗ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Μπόμπος, Διαμαντής, Κατσίρης, Πίτρης- Τριανταφύλλου, Αρδάμης, Κιρβαλίτζε- Φ.Σαλαπάτας (51’ Βαρβουλέτος), Α.Σαλαπάτας, Κολιόπουλος.