Γ’ Εθνική: ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0 … Θετικό αποτέλεσμα για την Ερμιονίδα

0
668

Καλό το αποτέλεσμα για την Ένωση Ερμιονίδας, σε μια δύσκολη έδρα, ένας βαθμός που κρατά την ομάδα σε καλή βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, για την συνέχεια.

Δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες, προσπαθώντας η κάθε μια να κυριαρχήσει.

Πρώτη καλή φάση για την Τριγλία, στο 2’ με τον Καμβύση που βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά, όμως το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 12΄η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Τρέσα, ο οποίος από καλή θέση για γκολ σούταρε, αλλά έδιωξε ο Ιωσήπου.

Στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση, έως το 32΄όταν έπιασε κεφαλιά από κοντά ο Κατσαβριάς σε σέντρα του Καραγιάννη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δυνατά σουτ του Ιγκλαντίν, έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ στο 36΄και στο 39’.

Σέντρα σουτ, του Κατσαβρά στο 42΄ , κατέληξε κόρνερ αφού βρήκε σε πόδι αμυντικού.

Στο 45’ ο Καραγιάννης επιχείρησε γυριστό σουτ μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Τριγλία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας για το γκολ. Είχε μια καλή κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη στο 62΄.

Από κει και μετά τίποτα αξιόλογο και στα τελευταία λεπτά, οι δυο ομάδες είχαν από μια φάση.

Κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι σε σέντρα του Ιγκλαντίν στο 84΄πάνω στα χέρια του Στεφανίδη και επικίνδυνο σουτ του Σαλταπίδα απέκρουσε ο Ιωσήπου στο 87΄

Τον αγώνα διεύθυνε ο Μπαλαχούτης,  με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Φαγκριδά από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.

Οι συνθεσεις των ομαδων

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φ.Θανέλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Εγκλαντιν, Κατσαβριάς (43’ Κότσι), Αμπτουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης (74’ Βιρβίλης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης- Κιοσές (29’ λ.τρ. Πούφλης), Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος- Τρέσα, Μακρίδης,  Τριμπόνας (85’ Σαλταπίδας).