Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 1-2 … Έσπασε το σερί του Πανασιναϊκού ο Αργοναύτης

0
686

Ο Αργοναύτης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκρο στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να σταματήσει το σερί του Πανασιναϊκού.

Έγινε ένα δυνατό παιγνίδι στο γήπεδο του Δρεπάνου, όπου δίκαια ο Αργοναύτης πήρε τους τρεις βαθμούς. Είχε κατοχή μπάλας και πίεζε, είχε ευκαιρίες, αλλά ο Τσακάλης κράτησε το σκορ σε πολλές περιπτώσεις.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τη πρώτη ευκαιρία τους στο 10’, όταν ο Νέτζα από αριστερά βρήκε στη περιοχή τον Μανέτα, αυτός σούταρε στην αριστερή γωνία υποχρεώνοντας τον Τσακάλη να κάνει τρομερή επέμβαση.

Στο 24’ φάουλ του Ισούφι, νέα μεγάλη επέμβαση του Τσακάλη στην αριστερή του γωνία, νέο σουτ του Μανέτα από τη μικρή περιοχή αυτή τη φορά,  ο Τσακάλης απέκρουσε εκ νέου σε κορνερ.

Στο 28’  από μπαλιά του Μπέλμπα στον Καραβιά, σούτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα μόλις έξω από το δεξί δοκάρι του Μπραϊμλάρι.

Στο 32’ ο Καραβιάς κέρδισε φάουλ, το κτύπησε ο Τεμέλκοφ από τα 25 μέτρα και η  μπάλα στο δεξί «γ». Κόντρα στη ροή του αγώνα έτσι έγινε το 1-0.

Ο Αργοναύτης θα απειλήσει στο 43’, όταν σε φάουλ του Νέτζα, ο Τσουρδίνης θα πιάσει κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.

Στο β’ ημίχρονο ο Αργοναύτης προσπαθούσε να πιέσει κυρίως με τα κόρνερ του Ισούφη, αλλά τα τελειωματα που επιχείρησαν ο Δριμούρας και ο Μανέτας βρήκαν σε σώματα αμυντικών.

Στο 72’ ο Γ. Ταμπάκης επιχείρησε να απομακρύνει,  η μπάλα βρήκε τη πλάτη συμπαίκτη του και κατέληξε στα πόδια του Δριμούρα που μέσα από την περιοχή απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 80’, σε βαθιά μπαλιά του Μπούκουρη στη περιοχή, ο Ταμπάκης έδιωξε με κεφαλιά, η μπάλα στο Μανέτα και αυτός με σουτ στη δεξιά γωνία του Τσακάλη έκανε το 1-2.

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 83’ όταν ο Μπελμπα έβγαλε στον Καββεζό, αυτός σέντραρε στον Καραβιά, ο Μπραϊμλάρι όμως σε ετοιμότητα κράτησε το 1-2.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Τ.Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Ρέζντα- Καββεζός, Τεμέλκοφ, Μπέλμπα- Τοπάλι, Καραβιάς, Κωστόπουλος (85’ Παπασαραντόπουλος).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Κάπλατζης, Μπούκουρης, Ευσταθίου (70’ Ντόκο)- Ισούφη, Τσουρδίνης, Μανέτας- Νέτζα, Χαϊμάνης (60’ Κουριώτης), Δριμούρας (85’ Γατσάκος).