Επέστρεψε στον Παναργειακό ο Κουρούμα

0
518

Επέστρεψε μετά από επτά μήνες στον Παναργειακό ο Πάπι Κουρούμα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
O Παναργειακος Α.Π.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον KOUROUMA MOHAED που επιστρέφει στην ομάδα. Είναι γεννημένος 23/11/1989 αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ .
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας (Στην φώτο ο παίκτης με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Κολιατσόπουλο).
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγειά και επιτυχίες!”

Πέρυσι έπαιξε στον Παναργειακό, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μετρώντας 14 συμμετοχές. Ο Πάπι Κουρούμα Μοχαμάντ, κατάγεται από τη Γουινέα της Δυτικής Αφρικής και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη χώρα μας, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Ακράτητου και του Θρασύβουλου, του ΑΟ Σύρου, ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Καραβά (Α’ ΕΠΣ Πειραιά) και ακολούθως στον Παναργειακό.
Το καλοκαίρι υπέγραψε στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, όπου όμως αγωνίσθηκε μόνο στα φιλικά και συνέχισε στον Ιωνικό.

Την Δευτέρα η συγκέντρωση των μελών του συλλόγου
Να θυμίσουμε πως το ΔΣ Παναργειακός Α.Π.Ο και η Οικονομική Επιτροπή, η οποία εξελέγει από τη Γεν Συνέλευση, καλεί σε συγκέντρωση την 22/1/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στο Εργατικό κέντρο Άργους, όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν την 27/12/17 και όλους τους φίλους του Συλλόγου, να παρευρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τη πορεία της Ομάδος.