Τέλος ο Αυλωνίτης από τον ΑΟ Χαλκίς- Στην θέση του ο Δ.Λύκος

0
322

Τέλος η συνεργασία ανάμεσα στον ΑΟ Χαλκίς και τον Αντώνη Αυλωνίτη.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα αποφάσισαν από κοινού να λύσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει και δημοσίως τον κο Αυλωνίτη για την προσφορά του στην ομάδα και την συμβολή του στην μέχρι σήμερα πορεία της και να του ευχηθεί κάθε προσωπική όσο και επαγγελματική επιτυχία.

Στόχος της διοίκησης είναι να συνεχίσει η ομάδα να έχει παρουσία στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών ανάλογη της ιστορίας της, βασισμένη πρωτίστως σε Ευβοιώτες αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Με τα κριτήρια αυτά αποφάσισε να ξεκινήσει την συνεργασία της με τον Δημήτριο Λύκο, προπονητή με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.”

Όσο για τον Α.Αυλωνίτη, ο ίδιος δήλωσε: “Πριν από λίγη ώρα μου ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ η λήξη της συνεργασίας μας με τη δικαιολογία ότι τάχθηκα υπέρ των ποδοσφαιριστών σχετικά με το θέμα των οφειλών τους.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και δηλώνω πως δεν μετάνιωσα που στήριξα τους ποδοσφαιριστές μου διότι δικαίως ζητούσαν τα συμφωνηθέντα”.

Η εξέλιξη αυτή, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα. Άλλωστε στο τελευταίο παιγνίδι με τον Παναργειακό, εκτός των 11 που ξεκίνησαν, δεν έγινε καμία αλλαγή, αφού στον πάγκο ήταν τυπικά ο τραυματίας Εμένα και άλλα τέσσερα παιδιά της ακαδημίας (τις τελευταίες ημέρες αποχώρησε και ο Χαρτσιάς).
Οπότε πλέον, ο στόχος της ομάδας είναι, απλά να τερματίσει το πρωτάθλημα πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού.